Citeam cum vrea minunatul stat român să facă noduri rutiere noi pe autostradă, întru mărinimia sa și spre satisfacția poporului care rămâne îndatorat. După care am citit și motivația.

Nodurile rutiere amenajate inclusiv la cererea comunităţilor locale şi în zonele dezvoltate ulterior deschiderii tronsoanelor de autostradă sunt utile pentru reducerea consumului de carburant, implicit a poluării şi prevenirea accidentelor de circulaţie pe fondul pătrunderii pe contrasens. Şoferii care ratează breteaua de ieşire de pe autostradă, pentru a nu mai parcurge 20 – 30 de kilometri până la următorul EXIT, circulă pe contrasens, situaţie foarte periculoasă pentru participanţii la trafic.

Deci da? În loc ca poliția să își facă treaba, în loc ca legislația să fie actualizată și circulația pe contrasens pe autostradă să intre la categoria infracțiune gravă, în loc să îi aresteze și să le confiște mașinile pentru că pun în pericol viața participanților la trafic, statul le mai face niște noduri.

Efectiv pentru orice chestie se găsește o modalitate de a fura niște bani și a trimite parandărături unde trebuie. Trebuie doar niște studii și aia e.

Iar poliția stă, în continuare, bine mersi, ascunsă în boscheți, la șpagă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.