De când o cunosc eu pe nevastă-mea, gențile ei au un Undetectable Extension Charm (pentru cunoscători). Are în ele orice, de toate, nu pot găsi niciodată, nimic înăuntru și cântăresc 40 de kile, aproape cât un rucsac de școlar român de curs primar. Efectiv o adevărată blackhole, geanta soției mele are proprie gravitație și reține orice intră în raza ei de acțiune.

Azi dimineață o văd pe Luna că vine cu geanta, o scapă din mână pe canapea și zice Gata, hai să mă uit să văd de ce e așa grea, ce am în plus.
Doamne dumnezeule, mântuitor al lui Moise când a despărțit Marea Roșie, i-ai dat cuget soției mele, mi-am șoptit adânc în barbă. Și am stat să privesc miracolul.

A stat, s-a fâțâit prin ea Mhm, asta nu, asta nu, da, și asta nu, clar rămâne și tot așa. Singura chestie pe care a scos-o afară a fost un ghemotoc de hârtie, de alea de care se bagă în magazine, în vârful pantofului. L-a scos mândră și a plecat cu el să îl arunce la gunoi. Asta fusese tot. Rezolvase problema. Geanta era mai ușoară cu minim 12 grame.

Iar eu, când plec în oraș, am telefonul, cheile și portofelul. Mi-e și rușine când ies cu o borsetă de aia peste piept, în care îmi țin pliculețele de zahăr, în caz că am vreo criză de hipoglicemie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.