Am primit poza asta, pe mail, de la Nicky Drâmbă și am rămas lejer prost. Natural, adică, dar orișicât.
Adică să mă ierte dumnezeirea, dar cum era o șaorma 120 de lei. 25 de euro o lipie cu carne? 116 lei un meniu de aripioare? Sunt aripioare de pui de înger, tapetate cu praf din mucii lui Iisus? Cum adică ajunge o mâncare fast food, de muncitori obosiți, să coste cât o porție de mâncare la un restaurant a la cart?

Și dacă nu mă credeți că e scump, luați ce oraș din europa vreți voi și dați căutare pe google glovo shaorma (insert nume oraș). Sau Uber shaorma oraș. Uitați cât e o șaorma în Malaga. Sau cât este o șaorma în Munchen. Sau cât e o șaorma în Berlin. Sau cât este în Paris.

Vă zic, ceva, undeva, e greșit și nu înțeleg eu.

Dacă v-a plăcut ce ați citit, dacă știți că am rămas din ce în ce mai puțini oameni verticali, avem și noi nevoie de voi.

Alte articole din arhiva de aur