Am primit poza asta, pe mail, de la Nicky Drâmbă și am rămas lejer prost. Natural, adică, dar orișicât.
Adică să mă ierte dumnezeirea, dar cum era o șaorma 120 de lei. 25 de euro o lipie cu carne? 116 lei un meniu de aripioare? Sunt aripioare de pui de înger, tapetate cu praf din mucii lui Iisus? Cum adică ajunge o mâncare fast food, de muncitori obosiți, să coste cât o porție de mâncare la un restaurant a la cart?

Și dacă nu mă credeți că e scump, luați ce oraș din europa vreți voi și dați căutare pe google glovo shaorma (insert nume oraș). Sau Uber shaorma oraș. Uitați cât e o șaorma în Malaga. Sau cât este o șaorma în Munchen. Sau cât e o șaorma în Berlin. Sau cât este în Paris.

Vă zic, ceva, undeva, e greșit și nu înțeleg eu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.