Misterul a fost spulberat, așteptarea v-a fost satisfăcută. În filmulețul de mai jos aveți răspunsul la Întrebarea Cu ce joacă Arhi șotron.

Iar pentru a vă răsplăti așteptarea, vom face și un mic concurs. Cel mai bun, mai frumos, mai complet comentariu/întrebare la acest clip va câștiga, la rândul său, un premiu.

Premiul este un router TL-MR3040 Condiția acordării acestui premiu este ca bloggerul sau comentatorul câștigător să facă un review al ROUTERULUI CÂȘTIGAT, review pe care să îl public aici, pe arhiblog, sub semnătura lui. Cu link și tot ce este necesar, desigur.

Dacă vrei să mai câștigi și alte premii de la TP Link, participa la campania Test! Review! Win! Campania se derulează începând de astăzi până pe 31 octombrie a.c. pe magazinele online Cel.ro, Evomag.ro și PCGarage.ro și cumulează premii de peste 12.000 de lei.

Utilizatorii echipamentelor TP-LINK care postează un comentariu în pagina produselor pe care le-au utilizat, pe unul din cele trei magazine participante în campanie, au șansa de a câștiga săptămânal, prin tragere la sorți, unul din cele cinci routere de buzunar TL-WR702N acordate de fiecare magazin în parte, iar la sfârșitul campaniei un iPAD Mini Wi-Fi de 32GB și un router TL-MR3040 wireless N 3G/3.75G portabil.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.