Am observat că, după recrudescența recentă a subiectului agresării feminine, au început să apară și bărbați care au amintiri despre momente în care au fost abuzați sau s-a încercat abuzarea lor, cum ar fi cel al lui Mihail Neamțu care, după ce a fost lins în ureche de un preot, s-a dus la el acasă să vadă un film, pentru că se știe, gesturile tandre sunt extrem de răspândite în grupurile de bărbați heterosexuali.

#metoo, am fost și e agresat. O dată, la cinema, când eram în liceu, un tip s-a oferit să îmi pună mâna pe pulă, să vadă dacă s-a sculat. Mă uitam la Emanuelle. Am refuzat politicos, el, tot politicos, s-a dus spre baie, probabil să își imagineze cum îmi pune mâna. Altă dată, înainte de armată, când aveam părul lung și eram slab, un nene mi-a pus mâna pe cur în tramvai. Prietenii cu care eram l-au aruncat jos din mers. .

Dar cel mai mult m-a afectat emoțional abuzul suferit la Costinești, unde plecasem cu o prietenă cu care, din când în când, mă mai împărtășeam și carnal. Iar prietena a vrut ea, al naibii, să face sex pe chiuveta din baia vilei. Care chiuvetă a căzut cu tot cu ea, pe picioarele mele și mi-a făcut o ditamai fanta roz în laba piciorului. Sânge, durere, chicoteli, pentru că nebuna, de frică, începuse să râdă isteric, negocieri cu proprietarul pensiunii care nu credea că a căzut chiuveta aia așa, singură, tot tacâmul.

Da, abuzul acesta îl țin minte. Spănăcel, abuzatoarea, sper că e bine acum și abuzează râuri nesfârșite de bărbați musculoși și tandri.