Stăteam aseară și mă enervam la snooker, ascultând comentariul inept al unuia din cei 2, Ancuța sau Bontea. Mă enervam pentru că, deși plătesc eurosport live, tot pe ei îi ascult și în varianta de internet, dacă nu există cameră separată pentru mese secundare.

Și mi-am amintit de Getflix, VPN-ul pe care îl foloseam când Netflix încă nu era în românia. Am mai întrebat pe ici și colo de alte VPN-uri, nu prea m-a satisfăcut nimic și am redeschis un cont. Probabil cel mai ieftin VPN de pe piață, 4.95USD și nu trebuie decât să schimbi DNS-urile pentru a debloca conținutul localizat.

Vă spun, să savurezi comentariile în engleză, chiar și pe internet, este excelent. În plus, acum văd reclamele dedicate englezilor și realizez că noi suntem în epoca de piatră până și aici. Și le arăt degetul mijlociu celor ce îmi localizează conținut prost la același preț cu conținutul normale ce îl oferă altora.

Și, ca un bonus, Netflix și-a schimbat și el conținutul pe US. Adică o librărie complet diferită, cu MULT mai multe filme și seriale. Serios, ENORM de multe și de diferite, e ca și cum ar fi alt Netflix. Acum cuget dacă să îmi fac și cont pe US, din nou, pentru că ăștia plătesc 11 dolari, nu 14 euro, ca mine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

19ZDiYCJF24jqAL1188Cqgbfi4pqnxC3tX (Bitcoin Network)
0xaf480d10b63f832c3ecf51739c1427a05f7da011 (ERC20 Network)