Aproximativ 175.000 de pelerini s-au inchinat pana sambata seara la sfintele moaste la Catedrala Mitropolitana din Iasi, in timp ce la rand asteapta alte 35.000 de persoane, relateaza News.ro. Timpul de asteptare depaseste 15 ore, iar randul pe strazile din jurul Mitropoliei iesene masoara cativa kilometri.

Gândiți-vă că sunt 210 000 oameni care cred că faptul că vor linge sticla de pe cutia care conține niște oase ale unei tipe moarte de ceva vreme, le va aduce noroc, dragoste, sănătate, vindecarea de cancer și alte boli de mare angajament și tot așa.

Credeți că de vină sunt Dragnea, Tudose sau PSD? S-avem pardon, ei sunt doar simple efecte. Cauzele sunt oamenii de unde provin, societatea ce îi alege drept lideri. Sau credeți că de fapt PSD e emanația unei societăți nobile, de oameni muncitori, doar o greșeală?

Nu, PSD e rezultatul unei societăți de lepre leneșe, care își alege liderii după chipul și asemănarea sa. Ce vedem acolo, la parlament, suntem noi, toți, exact radiografiați. Și așa am fost dintotdeauna, toate izvoarele istorice, de la Herodot încoace, descriu locuitorii acestor locuri ca fiind hoți, leneși, murdari, fără cuvânt, gata de a te vinde pe 2 paie.

Serios, nu o luați personal, știu că fierbe mândria națională în voi. Căutați imagini cu concetățenii voștri lingând oase tămăduitoare și calmați-vă. Și nu uitați, faceți parte din poporul care pupă oasele sfântului Nectarie, tămăduitorul de cancer, sperând să se vindece de cancer. Nectarie a murit de cancer.

/rant off