Acum ceva vreme a început o campanie subtilă, în românia, despre cum românia își aduce copiii acasă, pentru că la noi sunt munți înalți și văi adânci, curg pâraie printre stânci. A fost implicat inclusiv clovnul de serviciu al internetului românesc, Andrei Caramitru, care făcea el niște calcule despre cum un ospătar în centrul vechi e mai bine plătit decât un ospătar în Amsterdam, să ne aducem acasă ospătarii.

Anyway, observ că campania asta continuă cu elan, se ia câte un fraier de pe internet și se face un articol de mare angajament pe tema lui, de către jurnaliști belea.
Bine, mizeriile astea sunt ca discursurile lui Putin. Nu li se adresează oamenilor care chiar au plecat și au văzut că poți trăi demn, frumos, fără să dai șpagă la medici și anaf, fără căciuleală, fără furat. Se adresează celor care au rămas în urmă, să construiască socialismul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.