Până anul acesta, foloseam Smartbill. Relativ decent, destul de întins încât inclusiv contabilitatea să aibă cont, lejer scumpuț, dar hey, vrei quality, aia e. Sigur, mă enerva faptul că făceau spam pe propriul site, la abonament premium, NU-I AȘA CĂ VREI SĂ ÎȚI ACTIVEZI ACEASTĂ FUNCȚIE SUPLIMENTARĂ? NU? NU? E ok, lasă că te mai întrebăm o dată, când te loghezi data viitoare.

Faza funny e că, cel mai probabil, nici acum nu aș fi știu și tot client smartbill eram. Dar anul acesta am fost leneș, mi-am luat vacanță reală, nu am făcut nimic vreo 10 zile după începerea anului. Și făceam eu un contract nou, ptr 2023 și nu găseam datele firmei. Așa că am intrat în smartbill, că era făcut bookmark, accesibil și rapid.

Doar că, iată, expirase abonamentul meu super platinum iridiu și titanium. Ok, lasă că îl reînnoiesc după ce termin contractul.
Dar nu a putut termina contractul, zise naratorul. Pentru că eu, în nemernicia mea, ca un câine turbat care nu și-a reînnoit abonamentul platinum, iridiu, turbidiu și titan, nu mai aveam acces la nimic din contul smartbill, în afară de pagina unde trebuia să reînnoiesc abonamentul platinum, iridium, turbidium, argentinium și titan. Practic, toate facturile mele, emise în cei 2 ani+ de când aveam abonament smartbill, sunt prizonierele domnului Hasan, cel care a cumpărat smarbill (sau cum l-o chema, dar parcă așa îi zice, Hassan, Hasan), până când nu plătesc un nou abonamentaș. Ceea ce mi se pare ușor abuziv. Sigur, sunt convins că, undeva, în TOS, există această prevedere în care renunț la dreptul de posesiune asupra ce am făcut în cont, dar ideea e că e o mizerie și niciodată nu voi mai folosi chestia aia. Așa că vă recomand să vă faceți, din când în când, backupuri la cont, dacă folosiți smartbill.

Well, stimate om de afaceri, știți cum se scrie corect acronimul Uniunii Europene, în bază M?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.