Continuare de la articolul cu trenulețele.

Salut Cetin

Acum cativa ani am trimis articolul ala cu pasiunea mea cu machetele si trenurile CFR ce l-ai publicat pe site, precum si faptul ca am pus o sina in curte.
M-am gadit sa iti trimit un update interesant la colectie, am reusit sa cumpar o locomotiva reala in curte, si am facut video cu toata operatiunea.

Pretul a fost relativ decent, dar și confidențial si in acei bani a fost: locomotiva cu tot cu transport, cu convoi exceptional si macarale atat la ridicare cat si livrare, efectiv mi-a ajuns in curte ca si cum as fi luat de pe glovo o pizza :))

Ea este functionala si culmea si 100% completa originala fara modificari din 1982, a circulat ultima oara in 2019, are inclusiv acte sa circule pe sine la CFR, dar nah eu o tin doar ptr colectia mea..
Urmeaza sa ii pun baterii, ulei nou, antigel si filtre, si o sa postez filmari cu pornirea.
Apoi dupa ce obtin exact RALurile de culoare o sa urmeze un drum interesant de restaurare, dar aia mai dureaza niste ani, tre sa gasesc vopsitor bun.

Este efectiv apogeul meu ca si colectionar de machete CFR,

Later edit: Pornirea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.