Mi-a venit ideea ieri, când Ovi a pus ChatGPT să facă glume în stilul Times New Roman, adică proaste și fără gust, iar ChatGPT a scos umor mult mai bun decât chestiile gen Româncele care vor să își pună botox și nu au bani se freacă cu urzici pe buze ahahahaha ce am râs, de unde le scoateți, băi băieți, am cafeaua pe ecran și sângele pe nas.

Și am zis ia să vedem cum prestează OpenAI la povești tip Romeo și Julineta.
Prima a fost așa și-așa, mai mult meh.

După care mi-a venit ideea să îl pun să intre în pielea personajului, luând în calcul discuțiile de pe net despre tentativele lui ChatGPT de a o lua razna puțin. Și, așteptându-mă să dau de aur, am găsit platină, vagi amici. ChatGPT a povestit despre sinuciderea Ioanei și ce bine se simte ea după ce s-a sinucis, găsindu-și pacea și liniștea.

Evident, filtrele au sărit instant și, imediat cum s-a închis chatul, totul s-a colorat în roșu și am fost avertizat că vai, s-a violat poliția contentului. Dar era deja târziu, răul fusese făcut, sinuciderea Ioanei era deja in the open…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.