gadea-olivia

Eu nu am putut să mă uit, ca să nu îmi pleznească o venă, plus, am șters din telecomandă televiziunile intact și ar fi trebuit să o caut. Dar cică aseară, ipochimena a făcut show la domnul cu buze maro de felix, deversându-și gunoaiele fără a fi stânjenită de nimic, nici măcar de o întrebare pertinentă, fără a avea o contrapartidă, nimic. Pur și simplu a prezentat ca realitate demența din mintea ei.

Desigur, nu e ca și cum nu ne-am fi așteptat, când toată viața ta mănânci căcat, cum fac Badea și Gâdea, nu mai ai cum să revii la o viață normală, ești dependent de gust, miros, textură. Prin urmare, au sorbit căcatul vărsat de olivia ca pe o mană cerească.

Cristi Pantazi de la Hotnews a făcut o listă cu companiile care au avut aseară publicitate la Gâdea, într-un singur calup.

Ikea, Electrica, Dedeman, Lidl, Cafeluta Fortuna, Le petit Marseillais, Christian Tour, Orbit fara zahar, Pasta de dinti Himalaya Herbals, Betano.com, Skol, Linex Baby (asta e chiar tare), Orange, epiesa.ro, Staropramen (da, de 2 ori), Nissan, Carpeta, Finish (aia cu vase, vase, vase), Nurofen (da, medicamente), Pampers (really?), Fortuna (da, de 2 ori), Betano (da, de 2 ori), Nurofen pentru copii), Profi, Leroy Merlin.

Bravo, domnilor, felicitări. TOcmai ați pus umărul la campania anti vaccin din românia. Și nu putem să nu ne întrebăm dacă ați făcut-o voluntar sau nu.

Sunt curios dacă cei ce fac nurofenul au vreun vaccin pe piață, să îi informăm de mizeria unde au băgat bani.