women-thinking

M-am uitat și eu aseară pe contul de facebook al vacii cu cabină, să devin și eu un om informat. Deci oamenilor, dacă te uiți în comentarii, cele mai tarde, cele mai imbecile, cele mai chestii gen Adorm cu gândul la tine și dimineața îți ofer un zâmbet sunt femei.

Serios, nu e o glumă, haite întregi de unineuronale care își expun dragostea nemărginită și o îndeamnă să meargă înainte în lupta ei pentru adevăr și împotriva conspirațiilor pharma (că veni vorba de asta, dacă ai măcar de gând să îmi explici despre cum pharma ia bani și zeitgeist și codex alimentarius, îți recomand să o iei pe mama ta de mână și să mergeți împreună la domnul întunericului).

Serios, nu înțelegeam de ce. La urma urmei, aici vorbim de internet, de o distribuție egală a interesului spre diverse subiecte, iar vaca cu cabină nu scrie doar despre mamografii, ci luptă și pentru veganism, diete, subiecte arzătoare și la ordinea zilei pentru oricine.

Și chiar nu credeam că femeile ar fi inferioare bărbaților din punct de vedere intelectual. Una e ce glumim cu prostia ardelenilor și femei pe un site pamflet, cum e cetin.ro și alta e realitatea.

După care am citit că a scris Simona Tache să nu o mai asuprim pe biata Olivia, că are și ea drepturi.

Și iarăși am dubii…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.