Am fost si m-am vaccinat la Maternitatea Buftea. Eram programat azi la ora 10. Am ajuns la 9.45 doar ca să am de unde să plec. Pentru că nu mai erau vaccinuri. În 2 ore se terminase stocul de vaccin. De ce? Nu știu, practic ar trebui să ai număr de persoane înscrise similar cu număr de vaccinuri, nu? Se pare că nu. Reveniți pe la 12.

Revin la 12.

Lumea aștepta afară să se întâmple ceva. Oameni bătrâni, bolnavi cronici, era o doamnă albă la față de parcă murise de 3 zile, se sprijinea de chestii pe acolo, în timp ce afară erau -8 grade. Ce așteptăm? Să ne primească înăuntru. Păi noi avem programare la 12. Și noi la 10. Nu mă interesează, ai pierdut programarea, să fii sănătos. O doamnă către un alt domn, amândoi având 200 de ani în comun. La un moment dat, un tip intră în bouvagonul ăla folosit la vaccinare, stă 1 minut, după care scoate capul Hai, băieți, că e ok, am rezolvat.

Evident, toată coada a sărit în aer. Ce plm ai rezolvat, noi de ce crezi că stăm aici? Păi noi avem proramare de la 10. Și noi tot de la 10! Și e treaba mea că nu vă descurcați?
Aici s-a spart totul, au început țipetele de la cozile clasice românești și s-au gândit și băieții cu fetele de la triaj să încerce să rezolve. Așa că au luat întâi programările de 10 și 12.

Pe care…badumtssssss, le-au băgat înăuntru, în containere. Nu a existat nicio distanțare. Doamna impiegat de animale care dirija totul ne-a pus să ne dezbrăcăm și să ne punem hainele toți în cuier. Același cuier. După care a trebuit să scriem 2 hârtii care atestau că suntem de acord să ne vaccinăm. Pentru că statul român e ATÂT DE IDIOT încât trebuie să se mai asigure o dată că m-am înscris pe portalul de vaccinare pentru a mă vaccina. Și să semnez de 2 ori.

Totul durează enorm. E faza a doua, bătrâni, oameni cu handicap, bolnavi cronici grav, oameni care nu prea văd, cărora le tremură mâinile îngrozitor, care sunt efectiv incapabili să scrie. Nu știu să scrie, nu știu ce să scrie, sunt speriați, nu au niciun sprijin sau ajutor, în loc să fie vaccinați, completează hârtii. Am scris pe cererea aia de vaccin că o doctoriță (am uitat numele, în bulibășeala aia, mi-a explicat tot ce e de explicat. Mi-a explicat lula mea, mai exact). E paragraf obligatoriu, da?

Diferit total totul de femeia care m-a vaccinat. A fost o zână, mi-a vorbit calm și frumos, mi-a explicat tot ce face, m-a atins cu delicatețe, a fost tot ce ți-ai putea dori de la cineva care îți face asta. Mulțumesc, doamnă, nu știu cum vă numiți, dar v-ați ales cariera care vă reprezintă.

Anyway, o brambrureală clasică, împuțită, iar oamenii de acolo cu siguranță nu au vreo vină, ci mărețul VV împreună cu Gheorghiță, care au pregătit operațiunea ca la carte.
Asul de treflă.

Cât despre vaccin, momentan a trecut o oră 30 de la el. Nu am nimic, nu simt nimic, nu simt nici locul vaccinării. Din câte știu, e posibil să înceapă să mă doară locul. Vă anunț mâine. La câți nervi am, nici nu am chef să fac clasica glumă cu 5G.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.