Știți plânsetele acelea despre cum ne scade natalitatea și cum ar trebui să interzicem eventual avortul, sexul anal, sexul oral și alte metode care nu implică voiajarea a miliarde de celule prin interioarele femeilor ce ne aparțin, pentru ca țara să aibă câți mai mulți fii, altfel ne vor cotropi țiganii, arabii sau hoardele de americani milionari, fugind din calea lui Trump?

Da, e foarte bine că toți sunt îngrijorați de această situație.
Între timp, soția unui prieten a născut ieri și ghici ce? Spitalul în care a născut nu are vaccinul ce trebuie să se facă în primele 24 de ore de la naștere. În paranteză fie spus, e foarte interesant cum spitalul Regina Maria a luat banii pentru o naștere la ei, ȘTIIND DINAINTE că ei nu au acel vaccin și neinformând pe nimeni despre asta. I-a informat ulterior, ridicând grațios din umeri.

În fine, nu despre asta e vorba. E vorba de faptul că acel vaccin nu se găsește nicăieri în românia, se administrează în primele ore de viață, ceea ce înseamnă că oamenii, care în majoritatea lor, află despre asta fix după naștere, nu au cum să ajungă în străinătate să îl ia. Deci copiii rămân nevaccinați.

Dar important e că trebuie să o combatem pe vaca de Olivia Șteer. Cum, nu se știe, pentru că noi am vaccina, dar nu avem cu ce. Important e că ministerul sănătății tocmai face campanie pro vaccinare. Probabil cu apă plată.

După care ajungem la creșele inexistente, la grădinițele cu program până la 5, dar la care trebuie să iei copilul pe la 4, că pleacă doamn, deoarece se știe, tot poporul muncitor care își duce copilul la grădiniță, scapă de la muncă pe la 3, 3 jumate, că așa e la noi în Suedia.

Da, trebuie să luptăm pro vaccin și împotriva scăderii natalității.
Îhî.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.