naomi

Aproape 4.000 de oameni au militat, la Iaşi, pentru familia tradiţională.
Cu pancarte în mâini, participanţii la marş, cei mai mulţi dintre ei reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe, au mers pe principalele bulevarde din oraş. Scopul acţiunii a fost de susţinere a căsătoriei dintre femeie şi bărbat.
În stradă vor ieşi şi comunităţile gay. Un marş al diversităţii va fi organizat pe 25 iunie în Capitală. Acesta va avea scopul de susţinere a dreptului fiecărui om de a-şi exprima liber identitatea.

Este clar oricui că aceste manifestări sunt organizate de biserica ortodoxă, care investește masiv în mizeriile astea, sperând la acea modificare constituțională bazată pe semnăturile strânse de ierbivora Stanciu și grupul.

La prima vedere, pare un lucru bun că vor ieși în stradă și comunitățile gay. E clar că e nevoie de o ripostă clară, bazată pe legislația europeană și dreptul oamenilor la exprimare liberă și identitate proprie, nu impusă de mujahedinii ortodoxiei crâncene.

Un mic hiatus în idee.
Vorbeam ieri cu Răzvan, legat de atentatul terorist din state și crimele care se petrec acum pe glob din cauza motivului ce ne urmărește de mii de ani, Al cui zeu este mai bun? După ce am clarificat că pur și simplu nu ai cum lupta cu acea tipologie de oameni, care cred că răsplata crimelor lor este în rai, unde vor face sex liber și neîngrădit, prin urmare ori îi ucidem noi, ori ne ucid ei, am realizat o concluzie tristă. Singurul lucru ce îi oprește pe mândrii noștri ortodocși să ucidă atei pe stradă este faptul că încă nu a ieșit înalt prea nefericirea sa Daniel să spună că asta dorește dumnezeu și că pentru fiecare ateu ucis, vasluienii primesc în rai o femeie în plus, oltenii o legătură de praz și ardelenii un neuron. ÎNCĂ nu a ieșit.

Revenind.
De fapt, riposta comunității gay va fi un fâs. Pentru că la aceste marșuri, în loc să vină oamenii serioși, oamenii care reprezintă ceva în societate, oamenii pentru care de fapt se dă această luptă, vor veni prostituatele și pațachinele vocale pe care le vedem la tv, în fiecare an. Iar impresia generală va fi ca gay-ii sunt de fapt un grup de cetățeni săriți de pe fix, îmbrăcați ca niște clowni, care se fac de râs pe străzile patriei.

Și tot așa, an de an, până când, la introducerea obligativității sexului doar între bărbați și femei, vor realiza și ei că au pierdut trenul și că acum trebuie să emigreze la bulgari, unde se respectă drepturile omului.

Nu râdeți, de abia în urmă cu 15 ani a devenit legal să fii homosexual în românia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.