Pe vremuri, când românia mai avea generație de aur la fotbal, publicul spectator devenise un public fin, cu cerinte mari. Juca românia cu Germania? Pff, trebuia să bată, nu aveau nemții jucători de nivelul nostru. Cu Brazilia? 4 boabe le dăm, bă, ce căcat e Ronaldo ăla?? Franța? Niște amatori. Italia? Vai mama lor cu catenaccio ăla de rahat și cu tot cu Helenio Herrera.

Mai pe scurt, publicul român nu mai putea fi mulțumit cu nimic, decât cu victorii pe linie peste tot. Să ieșim din optimile campionatului mondial era jignitor și niciun fan nu mai venea la aeroport, pentru că nu ne meritau, atât de buni eram.

Între timp, nu ne mai calificăm de mult timp, la nicio competiție, suntem ciuca bătăilor într-un fotbal distrus de Mircea Sandu și Dumitru Dragomir. Aseară, românia a luat bătaie de la Polonia și și-a pecetluit mondialul privit la televizor.

Practic, în românia nu mai există un sport de mase la care să excelăm. Absolut nimic. cei 30 de ani de furt și distrugere au terminat totul, iar genii care să se nască cei mai buni nu prea avem, într-un mediu sportiv unde totul se bazează pe pregătire, muncă și dotări.

Singurul sport unde românia are o reprezentare e tenisul, acolo unde Halep e la cel mai înalt nivel de deja câțiva ani buni. Prin urmare, fanii de la fotbal s-au mutat la tenis. Orice înfrângere a lui Halep este o jignire la adresa spiritului național. Ce înseamnă 3 finale consecutive și un loc 2 mondial, dacă nu câștigă TOT? Nimic, este complet clar, Halep este o mediocră, nu ne merită. Plus, auzi, nu vrea să se mărite cu un român și se consideră machidoancă. Păi se poate așa ceva?

Sunteți niște amărâți submediocri, care nu aveți nicio realizare în viață și ați vrea ca alții, prin munca lor, să vă ducă pe cele mai înalte culmi sportive. Și ați vrea asta pe loc și cât mai rapid. Din păcate, internetul v-a dat și voce ca să vă împrăștiați mediocritate.

Nu vă obosiți să îmi explicați cum aveți dreptate și dacă nu câștigi marele șlem, ești zero. Luați-vă comentariul, printați-l pe o bucată de carton aspră, rulați bucata de carton până devine ca un trabuc mai gros după care, cu 2 degete, depărtați-vă bucile și introduceți-vă în locul respectiv comentariul. Țopăiți de 2 ori și reluați.