Masonii evrei naziști au complotat și au pus la cale primele reclame pro vaccinare. Iată cum arată:

Opt români și-au pierdut viața în această săptămână din cauza gripei, printre aceștia aflându-se și un bebeluș de o lună, informează Realitatea TV.

Niciuna dintre aceste persoane nu fusese vaccinată antigripal.

Stau și mă gândesc, oamenii aceștia, care predică nevaccinarea, se pot privi în oglindă dimineața? Pot să mai respire gândindu-se că chiar și într-o măsură mai mică, au contribuit la moartea unor copii? Sau se gândesc, ca Olivia Șteer, chestii gen Nu i-au dat mămăligă vârtoasă, din cauza asta. E posibil ca mama să fi avut un conflict interior, care s-a transmis prin lapte la copil.

Știți, când afli lucruri de astea, te gândești că e greșit să faci apel public să li se rupă picioarele. Dar ce tentant este…

Pe de altă parte, dacă 25 lei, costul unui vaccin antigripal, e prea mare, poate ar trebui să se vaccineze gratis! Dar stați, asta se întâmplă, în special la copii, sunt vaccinări gratuite, doar că nu se duce nimeni să facă asta, că e unealta diavolului! Mai multă mămăligă vârtoasă și băi cu sare, asta e soluția!

olivia steer

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.