V-am mai zis că am eu un grup de telegram, populat majoritar cu aiutiști, programatori, testeri, de astea. Îi țin la un loc, ca să nu le dau drumul pe stradă, nu de alta.
Și unul din subiectele lor favorite este să blesteme angajații indieni din IT, în special și de peste tot în general, cu tot cu bobs and vagene.

Acum, sincer să fiu, eu nu am nicio treabă cu ei, în afară de niște întâmplări prin Liverpool, unde angajații indieni mai aveau puțin să îmi scuipe în mâncare, unde un benzinar mi-a aruncat pachetul de țigări pe tejghea și mi-a scuipat un Scram, ceva de genul. Cel mai rasist văzut însă a fost un negru, în Ikea, angajat la ei, așa că na, sunt în balans.

Dar, de fiecare dată când pot, le aduc aminte cu chestii tip filmulețul ăsta. Oamenii ăștia au crescut și au fost educați în asemenea mediu. Probabil au băut apă cu cadavre din gange și s-au căcat pe marginea străzii, de mână cu mămica și tăticu, la ora sfântă a căcării. Faptul că poți sta de vorbă cu ei, că au ajuns să lucreze cu calculatoare și sunt, more or less, părți funcționale ale societății, este o realizare prin sine insăși.

Merită un laudatio.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.