Uitați-vă la chestia asta, zici că e din filmele cu Benny Hill.

Un ATV, condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost lovit de o patrulă a poliției, care se afla în serviciu.

S-ar fi întâmplat după ce șoferul ATV-ului nu a dat curs somațiilor oamenilor legii de a se opri, dar a virat brusc, în schimb, pentru a intra în curtea unei gospodării, fără să semnalizeze corespunzător.

Incidentul a avut loc la Edineț, a declarat șefa Secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP), Diana Fetco, pentru NM.

Deci ăia intră cu poliția în ATV, conducătorul ATV-ului zboară în gard. Știind că a făcut ceva greșit, se ridică și ține mâinile ridicate cum a văzut el în filme. Doar că la poliție nu e ca în filme, polițistul nu avansează rapid să îl încătușeze. Nu, își bagă mâna în buzunar și începe o discuție calmă și filozofică, tip Da ci făcuș bădii, nu ni-ai auzât?

Iar celălalt polițist este și mai criminal, e atât de interesat de subiect, încât primul lucru pe care îl face este să se uite dacă e mașina ok, după care ignoră pe toată lumea și se apucă să repare bara față, că pare a fi deplasată.

Când vă mai zice cineva că Moldova nu e românia, să îi arătați asta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.