Buun, deci am fost și la Praga, v-am anesteziat cu poze și filme (și încă o să o mai facem), dar hai să trecem la lucruri serioase.

Dacă vă amintiți, plimbărica asta la Praga a avut un scop.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmaresti desfasurarea campaniei (pe www.piticu.ro, www.innocente.ro, www.cetin.ro, www.nevasta.net, www.lamaie.ro si www.ecostin.com) si apoi sa-ti dai cu parerea despre cine a reusit sa-si indeplineasca misiunea cel mai bine pe blog.vola.ro/. In data de 6 Iulie 2009 vom trage la sorti castigatorul weekendului de distractie in Praga dintre cei care au postat comentarii despre campanie pe blogul nostru. Premiul este pus la dispozitie, evident, de catre Czech Airlines.

Adică tu, comentatorule, ai șansa de a merge în Praga, pentru o perioadă mult mai lungă decât a mea, având cheltuielile de transport și cazare plătite.
Așa că eu îmi fac datoria de a pune pozele care, după mine, reprezintă Praga istorică, iar tu trebuie să îți faci datoria de a-i da pe spate pe cei de la Vola în comentarii, în așa fel încât să fie ales un comentator de la mine, nu de la ceilalți :mrgreen:

Hai să le demonstrăm că ai noștri sunt mai tari decât ai lor!
Băgați, flăcăi! (și flăcăițe)

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.