După cum bine ştiţi, americanii pardon Sarkozy, pardon ONU a decis să se impună un no-fly zone deasupra Libiei, pentru ca infamul dictator Libian, care acum 4 ani îşi întindea cortul în Paris, la invitaţia prietenului său Sarkozy, să nu mai poată să bombardeze oameni nevinovaţi, care cu armele în mână, luptă pentru supremaţia asupra puţurilor de petrol.

Atunci, Gaddhafi nu era un terorist, atentatul de la Lockherby nu era chiar lămurit şi în general, prietenia domnea paşnică peste tot.
Desigur, de la no-fly zone, Sarkozy a trecut la bombardarea reşedinţei lui Gaddhafi, aşa cum se face democratic, la orice no-fly zone.

Dar eu de fapt voiam să râd de altceva. rRomânia, prin vocea celui mai băşinos preşedinte din lume, singurul preşedinte din lume cu nume de băşină, Traian Băsescu, a anunţat că participă la impunerea acestui no-fly zone. Trimiţând fregata second-hand Ferdinand. See my point? No fly zone şi noi trimitem un vapor?

Cât despre argumentul acela fumat şi pansat, că rromânia şi-a asumat nişte obligaţii la intrarea în NATO şi e normal să le respecte, să mă scuzaţi, dar rromânia şi-a asumat obligaţia de a ajuta orice stat membru NATO, dacă e atacat de altcineva, nu şi-a asumat obligaţia de a participa la războaiele petrolului, conduse de americani, sau la războiul lui Sarkozy, în încercarea de a mai prinde 5 ani ca preşedinte. Jaful şi cotropirea nu intrau în vederi.

Deh…

LE: Asta asa, ca tot va bateti cu caramida in piept despre marile noastre obligatii la NATO

www.realitatea.net/germania-isi-retrage-navele-de-sub-comandamentul-nato_816758.html

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.