Întotdeauna când citesc lucrurile astea, automat încerc să mă distanțez de ele, să le privesc din exterior și să nu fac greșeala pe care o facem toți, cea de a ne pune în locul victimelor/părinților victimelor, cale care, evident, duce la Să îi ucidem pe toți, afară cu toți, etc.

Foarte clar, nu toți sirienii/musulmanii sunt așa. Iar oamenii nu îi privesc așa, indiferent cum portretizează publicațiile de știri. Iar eu știu asta personal, cu numele meu ar fi însemnat să fiu ținut în țarcuri în țările pe unde am locuit.

Cu toate astea, majoritar, cetățeni ai acestor minorități sunt cei ce se aruncă în aer, ne ucid copiii (vedeți ce am făcut? m-am substituit victimelor și, instant vi s-a urcat sângele în cap), violează și devin spaima locurilor pe unde stau.

Cum facem? Ce facem? Care e soluția prin care să putem privi ca oameni acel grup social și, simultan, să putem să scăpăm de tentativele de integrare a demenților ăstora cu mohammed în gură?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.