Seara a început de fapt cu o după masă, după masă în care am realizat că nu îmi merge internetul. Ştiind că sunt un bun decartator la Synco, nu am zis nimic, am aşteptat să revină, pentru că era clar problemă de la ei, eu văzând reţeaua synco.

Şi stau. Şi stau. Până când îmi vine mesaj că nu am plătit internetul. Mizerie de aia care blochează ecranul şi îţi explică ce greuceanu rău eşti tu. Trec peste faptul că eu ştiam că l-am plătit, pentru că Synco de vreo 3 luni elibera factura lunii în curs la începutul lunii, iar acum apare doar cea de pe august, deci undeva cineva trage o mică ţeapă. Dar synco a scos şi metodele de plată alternative, inclusiv biroul de plată din cartier, lăsând “la cererea stimaţilor clienţi” opţiunea de a plăti online. CUM SĂ PLĂTESC ONLINE, DACĂ NU AM INTERNET, MĂ LUCICĂ?. În fine, sunt norocosul posesor al unui modem 3G de la Vodafone.

În fine, ca să mă calmez, dau să mă uit la ProTV, la nuş ce film cu Casey Rayback. Pardon, Steven Seagal. Arme, împuşcături, lovituri de cuţit. Pardon din nou, fără lovituri de cuţit. Pentru că ProTv cenzurează loviturile de cuţit care străpung corpul uman. Gloanţe? Câte vrei, nu contează, poţi să te uiti la un corp dezordonat, străpuns de un încărcător de mitralieră, cu sângele explodând în şuvoaie din corpuri contorsionate. Oameni în flăcări? La greu, zbaterea delicioasă a corpurilor suculente, prăjite la foc mărunt, devine o plăcere la ceas târziu de noapte.

Dar un cuţit care intră într-un corp? Nu se poate, îţi dai seama că îmi poate tulbura imaginaţia să o ia razna şi să alerg spre palatul victoria, cu un satâr în mână.
Nu m-ar deranja, serios, dar decupajele lor cretine au făcut acţiunea pur şi simplu de neurmărit. Vedeai un tip care scoate şuriul, după care imaginea se schimba pe ceva total diferit. Nu ştiai, ăla moare, trăieşte. Bine, fiind din categoria Seagal, sigur au murit toţi.

Dumnezeu să-i ierte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.