Domnul fost arbitru Porumboiu, actualmente proprietar de rromânia, că are în proprietate probabil un sfert din ea, şi-a adus la echipă antrenor străin. Care antrenor a venit cu un contract, unde se spune că dacă îl dai afară, primeşte 1 milion de euro despăgubiri.

Acum nea Porumboiu e nemulţumit de antrenor şi ar vrea să îl dea afară. Doar că îl ţine o mică problemă. În valoare de 1 milion de euro. Şi atunci tu, ca afacerist belea ce te afli, ce faci, că spaniolul e învăţat că un contract e sfânt?
Păi le zici jucătorilor să nu se prezinte la antrenamente, ca să îl faci pe ăla să îşi dea demisia sau să îi poţi imputa că nu face antrenamente, adică îl dau afară din vina lui.

Scriu asta pentru că mai zilele trecute îmi explica cineva că dragă, deci dacă faci contract, contractul e sfânt, nu mai are ce să se întâmple, trebuie respectat, altfel dai în judecată şi plăteşte mai mult şi penalităţi şi să vezi ce bine e.

Într-o ţară în care Flanco şi Leonardo scapă de datorii de zeci de milioane în complicitate cu mânăriile legale ale unora, unde firmele au capital social de 200 de lei, capital cu care răspund în faţa legii pentru datorii uriaşe, într-o ţară în care orice firmă de doamne ajută care are datorii, se cere singură în faliment, după care se reînfiinţează sub alt nume şi continuă afacerile ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, în această ţară eu să am încredere într-un contract.

Contract my ass.

PS: Antrenorul de la Vaslui s-a dus cu notarii la stadion, ca să se consemneze că el vine la muncă. Mişto desfăşurare, abia aştept să văd ce se întâmplă mai departe. E posibil ca mr. Porumboiu, care era un mare afacerist încă de când făcea arbitraje interesante în divizia A, să îşi fi găsit naşul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.