Spuneau ăştia acum vreo 2 zile că EXTRAORDINAR FANTASTIC ȘI NEMAIPOMENIT, la Mărmăruţă va fi în premieră bărbatul care a născut 3 copii, Thomas Beatty sau cum îi zice.

Şi toată lumea e uaaaaau, un bărbat care a născut pui vii, senzaţional.
Ce naiba e atât de sezaţional?? Tipul e de fapt o tipă lesbiană, care şi-a extirpat vaginul ţâţele, a halit nişte hormoni să îi crească nişte smocuri de barbă, după care s-a dus şi a făcut cerere să fie recunoscută drept bărbat că na, acum nu mai are sexul care o definea.

Faptul că nişte legi cretine consideră că dacă tu vrei, îţi schimbi sexul, iar toată lumea din jur ar trebui să bată din palme, plăcut surprinsă ah vai, ce bărbat bine eşti, dragă Thomassina, nu înseamnă că şi noi trebuie să fim la fel de bătuţi în cap.
E O FEMEIE. Atât. O femeie care a ales să îşi distrugă corpul, ca să semene a ceva ce nu este. După care şi-a adus aminte că stai, poate facem şi un copil. A, dar poate facem 3, că uite, ies bani din chestia asta.

Cum o cheamă pe mă-ta, mă copile? – Vasile.
Sau Thomas Beatty.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.