Începând de ieri, Orange o ia julvernesian prin ţară, cu 2 baloane umplute cu aer cald, timp de 5 săptămâni, reeditând la scară românească, aventura africană evocată de Jules Verne în cartea sa.

Timp de 5 săptămâni două caravane Orange vor călători prin 10 oraşe din ţară: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucuresti, Oradea, Piatra Neamţ, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş.

Balonul va zbura liber prin cele mai frumoase locuri din jurul oraşului tău. Un fotograf şi un reporter de la Adevărul vor fi în nacelă pentru a surprinde aventurile balonului în imagini şi în poveşti surprinzătoare.

Daca stai in: Sibiu-Brasov (4-5 septembrie) ori Alba Iulia – Bacau (11-12 septembrie) sau Arad-Piatra Neamt (18-19 septembrie) si Baia Mare-Suceava (25-26 septembrie) ori poate Oradea-Targu Mures (2-3 octombrie) poţi să te plimbi şi tu cu ele.

Prin simpla completare a unui talon de la magazinele Orange oricine poate urca în nacelă şi să-şi vadă oraşul de sus. Dacă nu ajungeţi în aeronava Orange pe bază de talon, mai aveţi o ultimă şansă de a călători cu balonul: faceţi fotografii şi le postaţi pe pagina dedicată de pe Facebook.

Sincer să fiu, la lansarea din Herăstrău nu m-am urcat în ele, pentru că m-am temut că nu au suficientă forţă ascensională.

Foto: Adrian Ciubotaru
& Alexandru Negrea

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.