De la Contrasens, aflăm încă un loc meseriaş al planetei numită rromânia. Hai să cităm puţin, spre a noastră entuziasmare.

Insultarea sau chiar agresiunea fizica in viata de zi cu zi a necredinciosilor nu mi se pare o ofensa….

Deci utilizatorii de linux sunt satanisti. Sau , ma rog, asa cred unii, De unde asta
Vine nus ce cunostina de-a lu shefu azi la el si il roaga sa il dea pe baitu de la service ca ala stie linux. Adica eu. Ce se dorea. O biserica baptista primiseara un amarat de server isi luaera net si vroiau sa faca un server de http sa pna pagina de web pe el
Ma duc la biserica, ma uit la rabla aia , cu un baiat care chinuia un webserver pe un windows.
Domne ca nu vrea si cu asta basta. Il intreb pe asta de ma adus : ce fac?
-baga linux
Bun, scot cd-ul cu linux, ( dstributia mucles sa nu fac reclama) si punete pe clapetat. Muncesc eu ce muncesc, si la un momentdat ma intreaba al cu wingozu ce fac acolo. Ii raspund amabil iti fac serverul . Bine.
Dupa 15 minute ma bate cineva pe umar. Cand ma intorc sa fac cu inima. Politia.
-Ba ce faci aici.
Eu: – fac un server de http.
S-a uitat ala la mine, ma rug nu stiu cat o fi inteles ce i-am zis, unflapieptul si ridica tonu.
Ba s-a raportat aici ca cineva tulbura linistea publica cu apucaturi satanice.
Ma uit in jurul meu, si ii zic
Domne cat am fost aici a fost liniste.
Robocop deja nu mai stia ce sa ma intrebe. Se intoarce catre ala cu wingoaza si il intreaba.
Unde e ala cu satanismul.
Precizez ca robocop era pregatit cu bulanul pt exorcizare, iar pe fata lui se vedea ca avea cateva la activ.
Nea wingz indreapta catre mine degetul si zbiara.
Domne ala e , ute ce face pe comp. Numa cifre etc etc si numai incantatii scrie acolo.
Va dati seama ca pt garcea era deja prea mult. Sta se scarpina dupa ureche, se invarte si concluzioneaza. Merem la sectie dati declaratie.
De neica si de la un amarat de server am ajuns sa dau declaratii la sectie. Norocul meu ca acolo am gasit un client de al meu care era goanga mai mare , si dupa ce a ascultat povestea razand cu lacrimi , m-a lasat sa plec
Asa ca aveti grije ce mai satanizati pe la compuri

Scrie la Genesa cap 2 ver 7 ca Omul a fost facut din tarana si D-zeu i-a dat suflare de viata… ce e asa greu de crezut?

Ori crezi in spermatozoizi ori in Dumnezeu. Daca Dumnezeu exista, nu are nevoie de orgasme ca sa faca spermatozoizii sa inainteze.

Da omul becali are pacate ca orice om dar ce promoveaza el e cel mai sfant posibil : Domnul Nostru IIsus si religia Ortodoxa. Pentru asta e posibil sa ajunga si sfant

Părinte, cum se face epilepsia?
– Unele femei care o duc rău cu bărbaţii lor au prostul obicei să spună: “al dracului să fie copilul pe care l-oi naşte”. Intră diavolul în copil după cum a spus mama şi se naşte epileptic. Epilepsia este o boală drăcească, mai este cunoscută în popor de “boala copilului”. În Sfânta Scriptură se vorbeşte de această boală, când la Mântuitorul vine un părinte cu un copil lunatic, de-l trântea jos, făcea spune la gură, îl arunca în foc şi îl arunca în apă. Mântuitorul îl vindecă dar dă explicaţie Sf. Apostoli că “acest soi de diavol numai cu post şi cu rugăciune iese din om” (Matei 17, 15-21). Părinţii care au copii epileptici, degeaba caută pe la medici vindecare, vindecarea copilului va veni, dacă din timp vor ţine post negru, se vor spovedi şi vor face copilului 3,7,8 Sfinte Masle, aghiazmă cu Moliftele Sf. Vasile Cel Mare.
După credinţă vor primi şi vindecarea copilului lor.

Biblia numeste oamenii ca tine nebuni. Trebuie sa sti de asemenea ca Dumnezeu te uraste pentru ceea ce esti… Nu-i crede pe acei oameni care-ti zic ca Dumnezeu te iubeste. Iubirea Lui pentru tine, deocamdata, se rezuma la faptul ca inca nu te-a trimis in locul pe care l-a pregatit pentru razvratitii care i se opun Lui. In plus, Dumnezeu se mai arata milos fata de tine prin faptul ca-ti da soare si sanatate in trup. Dar cam atata… ura si mania lui Dumnezeu in schimb… sunt grozave. Imagineaza-ti ca tu, un vierme compus dintr-un aranjament complex de biomolecule perfect coordonat de Logosul Creator… indraznesti sa te opui Creatorului tau razvratindu-te impotriva Lui punandu-ti tot felul de scuze patetice si superficiale, incercand sa te convingi pe tine insuti ca Dumnezeu nu exista. Nu numai ca e o nebunie din partea ta sa faci asa ceva, dar e si idiot si lipsit de orice fel de ratiune sa te uiti la toata maiestatea creatiei si sa nu recunosti un Creator (de fapt, sa nu vrei sa-L cunosti). Iadul e plin de oameni ca tine… care nu au luat seama si nu au inteles Evanghelia. Dumnezeu in dreptatea Lui absoluta ii tortureaza pentru o vesnicie intreaga… Nu le da nici mai mult, nici mai putin decat ceea ce stricta justitie divina cere. Si tu te indrepti cu pasi repezi inspre acolo… De fapt, in orice moment poti sa cazi in flacarile iadului… numai mana lui Dumnezeu (un Dumnezeu manios) te mai tine departe de locul acela… El nu e obligat sa te mai lase sa traiesti inca o zi, sa-ti mai deie inca o suflare de viata, inca o gura de aer… Indelunga lui rabdare si dragoste se comporta asa de frumos chiar si cu dusmanii Lui. Ohh ce Dumnezeu mare exista in cer omule… Sa-ti zic ce a facut pe cruce… A vazut ca toti oamenii s-au razvratit impotriva suveranitatii Lui si dreptatea Lui Il indemna sa-i prapadeasca pe toti in iazul de foc, mania Lui impotriva lor era imensa. Dar i-a iubit pe nemernicii de oameni. De ce? In nici un caz nu s-a uitat la cat de frumosi si “buni” erau… Si a trimis pe Fiul Lui sa se faca om si sa traiasca printre oameni si apoi L-a trimis pe acest Fiu al Lui ca sa bea din cupa maniei care ne era rezervata noua… Si-a ucis Fiul acest Dumnezeu din dragoste pentru niste viermi razvratiti si plini de ura. Si prin jertfa lui Hristos de pe Calvar, eu am fost mantuit de mania care apasa asupra mea. Acuma… daca te consideri logic si intelept si rational, intelege asta si cutremura-te pentru ca stai in fata unui Dumnezeu manios care e peste tot si asteapta sa-ti deschizi ochii in fata realitatii!!!

Stiinta noastra cea de toate zilele …

Daca`l iei un pic la scuturat pe ateu, acesta mandru si plin de el va spune ca el le stie pe toate ca s`a “luminat”, iar tu esti un fanatic religios si vrei sa`l duci la biserica, sa`i pui crucea la gat si sa`i pui usturoi sub perna sau sa i`l atarni de lustra.
In fine, ideea principala e ca ateul sustine sus si tare ca il inlocuieste pe Dumnezeu cu … Stiinta ! … wow … pai, hai sa recapitulam un pic ! … Crestinismul a creat istoria si civilizatia pe care o cunoastem cu totii ! Trecand peste faptul ca renegandu`l esti automat un frustrat, sa vedem care`i treaba cu stiinta.
Care stiinta ?! … aia a americanilor care NU AU AJUNS PE LUNA ?!
Sau rachetele nucleare cu care se afisau sovieticii prin Piata Rosie si erau facute din lemn ?!
Sau super proiectele de la Discovery Science ale NASA pe care de`abia le realizeaza pe calculator, daramite sa le puna in practica ?!
Sau pasapoartele biometrice care sunt un pas pana la controlul total al populatiei ?!
Sau farfuriile zburatoare care aterizeaza doar in creierele voastre goale ?!
Sau celebra antropologie ateista care a ajuns in pragul disperarii in lupta cu Adevarul ?!
… si lista poate continua la nesfarsit

Lidia, ai practicat ioga?

Încearca sa întelegi ca tot ce a descoperit stiinta e fals, ca e o minciuna de la un capat la altul, o lucrare a diavolului prin care îi îndeparteaza pe oameni de Dumnezeu. Tu crezi ca daca ai vazut ceva acel lucru exista, pai esti la fel cu catolicii care cred ca daca li s-a aratat ceva care seamana cu Maica Domnului e chiar Maica Domnului.

Tu nu întelegi ca noi nu trebuie sa credem în Dumnezeu ci sa ajungem sa-L cunoastem si credintele false, inclusiv cea în stiinta/medicina, sunt o piedica

Stiinta este egal apostazie fiindca Dumnezeu nu a creat lumea materiala s-o studiem. Cum am zis, efectele stiintei sunt ratacirea oamenilor care au ajuns sa nu mai caute pe Dumnezeu si voia Lui ci sa piarda timpul uitându-se prin microscoape si telescoape, inventând tot felul de prostii.

Întelege ca stiinta e falsa din radacina. Principiul existentei lumii are originea în vointa si ratiunea divina si Dumnezeu a dat alte porunci decât studierea lumii materiale.

Voi, cei care aparati stiinta, sunteti apostoli ai lui Antihrist.

CU CE AM DERANJAT SI DE CE , SAU PE CINE ? NU CUMVA ESTI SLUJITORUL LUI satan ? NU UITA CA POT RUGA INGERII SA TE PEDEPSEASCA STRASNIC..TOTI CEI CARE NE DERANJEAZA , VOR SUFERI GROAZNIC, NU VA JUCATI CU PUTERILE CERESTI ALE TATALUI CERESC, DOMNUL DUMNEZEU, CA NU VA DATI SEAMA CE FACETI, NUMAI DUPA CE O PATITI…MAI BINE DU-TE SI SPOVEDESTE-TE , CURATA-TI SUFLETUL , SI ASTFEL NU VEI SUPORTA MANIA INGERILOR INFRICOSATORI DE LA SFANTUL TRON DIVIN, PE CARE DACA II VEI VEDEA , DE FRICA ITI IASA AUFLETUL DIN TRUP, PE CARE ACESTIA IL VOR DUCE DIRECT IN IAD…SHOUT TO ME FROM HELL , AND I WILL PRAY FOR YOU

Logica si bunul simt ne spun ca exista viata dupa moarte. Altfel de ce ar exista moartea?

Vezi ca Hulirea lui Dumnezeu e pacat impotriva Duhului Sfant si iti trebuie ani grei de cainta poate 20 de ani oprire de la impartasanie, poti sa spui unele lucruri ce nu se iarta nici pe lumea asta nici pe lumea cealalta. Iar pacatele parintilor se pot rasfrange asupra copiilor pana in a 7a generatie

Am mai deschis un topic asemanator pe alt forum. Prima tendinta a celor de acolo a fost sa ma considere nebun. Pana la urma, s-au convins destui ca nu sunt deloc.
—————
Ar trebui sa scriu un roman! (..) Mai intai, a cautat sa ma convinga ca nu sunt nebun si chiar este glasul altei persoane in mintea mea, si nu propriul meu glas. Nici acum nu stiu cat a trecut din momentul cand mi-a vorbit prima data, pana in momentul cand am inceput sa cred cu mai multa forta ca nu ma insel. As spune totusi ca nu au fost luni, ci vreo doi ani. Stiu doar ca de atunci am cam pierdut notiunea timpului.
—————
Mie imi vorbeste cu glas omenesc de ani de zile si totusi, parca nu as indrazni sa ma hazardez sa afirm ca am aflat ce inseamna ca Dumnezeu sa imi vorbeasca.
—————
Hristos s-a nascut cu Duhul si abia la 30 de ani a inceput sa faca minuni! Eu am primit Duhul la 33 de ani! Va veni si randul minunilor!
—————
Iata, eu stau la usa si bat. Daca aude cineva glasul meu si imi deschide usa…”

Dupa cum vezi, nu m-a ales special pe mine, ci i-a ales pe toti! Eu am ales sa-i deschid usa!
—————
Femeia este cea care nu face voia ei, ci se supune in toate domnului si stapanului ei, chiar daca inseamna putin necaz si putina suparare.
—————
Atunci toate cartile religiei sunt scrise numai de nebuni ! Curios totusi, de vreme ce numarul celor credinciosi este mult mai mare decat numarul ateilor! Sa inteleg ca omenirea este o rasa de ticniti ?!

Iar astia sunt doar cei funny.
Cititi si va minunati.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.