Astăzi, după ce am primit pe mail regimul de la Mens Health şi m-am speriat de câte vinete şi ardei o să mănânc, am zis Hai să mănanc totuşi sănătos până diseară, când încep dieta.

Şi m-am dus prin împrejurimi să îmi iau ceva orez cu grătar. Normal, fiind noroc din fire, am dat peste o speluncă numită Tip Top, vizavi de Sfânta Vineri, unde aveau în geam exact ce voiam eu.
Întreb dacă sunt calde, mi se răspunde că normal că sunt calde, iau o porţie de orez şi un şniţel de pui, că grătar nu aveau.

Deci 2 linguri de orez şi un şniţel, 18 lei. 180 000 vechi. Plm, ultimii bani îi scot din buzunar şi cumpăr. Ajung la birou, stupoare.
Reci amândouă, practic proaspăt scoase din frigider. Slinoase, cu gust amar, şniţelul era dat cu ceva smak roşu, care avea un gust acru amar de l-am aruncat, orezul pară era clei de oase cu urme de ciuperci, ce mai, un deliciu culinar.

Pot să spun cu mâna pe inimă că TipTop de la Sfântu Gheorghe are cea mai proastă mâncare mâncată de mine vreodată de la un loc de gen.
Bleaahh! Mi-e scârbă şi să îmi aduc aminte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.