PSD este de mult timp cu ochii pe Pilonul 2. Am scris și urmărit, de-a lungul anilor (1, 2, 3, 4) evoluția nevoilor pesediste, la urma urmei, sunt vreo 15 miliarde de euro numai buni de furat și cum să facem să îi furăm mai ușor.

Iată, nici măcar infamul Dragnea nu a reușit ce reușește Ciolacu. Pentru că Johanis cu Câțu ne-au salvat de peeeeseeedeee, iar acum are și PNL acces la bănișorii ăia și e tentant, vagi amici, cum să nu fie tentant.

Îl și văd pe Costel de la sculărie cum face el cerere pentru a fi înregimentat în fondul privat de pensii. Zice un prieten că fondurile vor trimite cereri pre completate către actualii participanți. Să fim serioși, oamenii sunt, majoritar, analfabeți financiar, nu vor înțelege și nu vor face nimic. În plus, majoritatea fondurilor au, prin lege, ca membri în consiliile de administrație, USL-iști. Deci nu. Pur și simplu furtul va merge mai departe și aia e.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.