Victor Ponta vrea banii de la Pilonul 2 de pensii. Condiționează votul dat stării de urgență cu această cerință.

Well, dacă stăm și ne gândim puțin și ne amintim cu PSD a distrus-o pe directoarea de la NN, care a avertizat că PSD vrea să fure banii de la Pilonul 2, realizăm ceva interesant.
Cineva de la PSD, pentru că Ponta este coloana a 5 a a pesedeului, vrea să fure acei bani și vrea să o facă de cel puțin 4 ani, iar pentru asta nu se dă în lături de la nimic.

Pentru cineva care face parte din domeniul jurnalismului de investigație, rândurile declarației sunt un start destul de bun:

„Banii vor fi administraţi de Guvern pentru finanţarea serviciilor medicale, a medicamentelor, echipamentelor de protecţie, a altor dispozitive sau echipamente medicale şi a materialelor care pot fi utilizate pentru prevenirea, limitarea, tratarea şi combaterea COVID 19. De asemenea, fondul poate fi folosit pentru investiţii în construirea, extinderea, modernizarea şi dotarea de spitale, secţii şi alte tipuri de unităţi sanitare sau pentru achiziţionarea de aparatură medicală”

Practic, trebuie să caute o persoană sau un grup de persoane, extrem de bogate și puternice în PSD, care au capacitatea de a importa masiv produse de acest gen, vânzându-le statului la prețurile la care le cumpără acum PNL de la baronii lor. În plus, cu siguranță este cineva care se ocupă și are experiență în construcții, care vrea să preia sutele de milioane care s-ar duce în așa zise renovări.

Muie PSD!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.