Uitați-vă, vă rog, la print screenul atașat și la cele 2 articole subliniate. Este homepage-ul celor de la răitaru tv, la ora 00.01, astăzi. Remarcați ceva deosebit? Dacă nu remarcați, vă spun eu. Cele 2 articole sunt ultimele 2 articole puse de mine ieri, în jur de ora 4-5 după masă.

Nu aș vrea să se înțeleagă greșit, nu am nevoie de linkuri de la răitaru gen acest clip a fost găsit de arhi pe internet. În nici un caz, nu e clipul meu, nu îmi asum copyrightul, e simplu. Deși elegant este să spui de unde l-ai văzut, dar asta e cu totul altceva. Iar dacă puteți crede că e vorba de o coincidență, nu are rost să citiți, mergeți să vedeți clipuri cu covrigii boromir în olanda.

Ce vreau să spun, de fapt, este că acesta este unul din motivele pentru care presa nu mai e presă, iar cadavrul său putrefactoid se îneacă într-o hazna exoftalmic-regurgitantă.
Pentru că nu mai se face presă, pentru că nu mai sunt idei, pentru că paginile așa ziselor ziare sunt populate cu furăciuni de ici și colo, mai o idee, mai un filmuleț, uite-așa suntem presă scrisă și trust media, cu patron parlamentar, timpul trece, leafa merge, agențiile prezintă recolte la hectar, mizeriile respectiv sunt vândute ca produse premium, cu 4 euro mia de afișări și tot așa.

Asta nu înseamnă că restul publicațiilor ar fi mai de doamne-ajută. Alaltăieri, unii de la un site de călătorii au furat integral articolul cu furtul de bagaje în aeroport, au scris, fără link, că e preluat de pe arhiblog și ADAPTAT de comunitatea lor. Adică furt, dar cu un scop nobil. Au adaptat prima propoziție. Nu, nu mi s-a cerut voie pentru preluare, deși în footer scrie foarte clar că preluarea nu e permisă decât cu permisiunea mea expresă.
Site serios, nu glumă.