Mizeria asta de…ceva, nici nu mai știu ce e, că și-a bisturiat fața de arată ca un clovn în mizerie, efectiv se bazează pe faptul, absolut real, că oamenii sunt proști și uită și trece să le dea sfaturile ei neprețuite despre încălzire. Sigur, după ce, timp de 4 ani, Nicușor a schimbat sistemul, conductele, a reparat tot ce se putea repara, dintr-un buget al primăriei furat de panarama aasta pe câțiva ani înainte, primăria nu avea nici dreptul de a se mai împrumuta de unde, când a plecat ea.

Și că uită că ea a distrust sistemul de încălzire din bucurești, aducând, în mod efectiv, la faliment RADET, pentru a putea fi preluat gratuit de gașca ei de băieți veseli, după care bebelușelor dans, am pierdut alegerile, două săptămâni ne-am baricadat în primărie, cu 4 distrugătoare de documente și aia a fost. Mortul de la groapă nu se mai întoarce.

Băi nene…băi nene…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.