Universitatea Politehnică a găzduit recent Poli E-Fest, un eveniment de amploare dedicat pasionaților de jocuri video. Timp de cinci zile, între 26 și 30 aprilie, peste 1.200 de elevi și studenți s-au adunat pentru a concura în diverse jocuri precum EA FC24, BrawlStars, League of Legends și Counter Strike 2, având șansa de a câștiga premii în valoare totală de peste 20.000€.

Competiția a fost încărcată de energie și entuziasm, având în rândurile participanților și patru influenceri de renume în comunitatea gaming-ului din România: JaxiTV, Tudor Buțan, Mădălin și TrissMery. Aceștia și-au testat abilitățile în fața tinerilor talentați, aducând un plus de intensitate și emoție în competiție.

Un aspect esențial al evenimentului l-a reprezentat sponsorizarea din partea Vodafone, liderul în domeniul telecomunicațiilor. Prin implicarea sa, Vodafone a demonstrat sprijinul pentru inovație și pentru pasiunea tinerilor pentru tehnologie și gaming. Cu o rețea 5G de încredere, Vodafone a asigurat că participanții au avut parte de o experiență de gaming fluentă și captivantă.

Într-o lume tot mai conectată digital, cu gaming-ul în centrul ei, evenimente precum Poli E-Fest nu sunt doar o sursă de distracție, ci și o oportunitate de a promova inovația și dezvoltarea viitoarelor generații. Și e o oportunitate reușită atunci când la ea participă compania despre care auditorii independenți au confirmat că este ce mai bună din România.

                                                Articol sponsorizat

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.