Sunt obligat să păstrez gunoiul acela de pagină de facebook. Deși detest profund tot ce înseamnă mediul facebook, am șters contul de instagram, nu am aplicații, nu folosesc messenger, din păcate, pagina trebuie să o păstrez, pentru că are 47 000 de followeri și toată lumea o cere atunci când avem campanii. Și nu am ce să fac, oamenii vor expunere acolo, le ofer expunere și acolo. Că dacă stau după patreon, mor naibii de foame.

Anyway, de ce zic că e un gunoi. Eu, neurmărind pe nimeni, pe facebook, ar trebui să am wallul gol, nu? Wrong, nu. Wallul este plin cu sugestiile facebook de pagini din zona mea. Și asta, ce vedeți mai jos, sunt fix una dupa alta sugestiile facebook și conținutul făcut de acele pagini.

Mi se pare înspăimântător. Câte mii de likeuri, zeci de mii de comentarii de oameni care dau amin, like și share, plâng după vremurile în care părinții mergeau să fure la CAP, vremuri simple dar eram fericiți. Ce vedeți de la pagina aia numită Natalia este fix ce a pus în 24 de ore. Eu, dacă pun 2 postări consecutive pe pagină, nu le mai vede nimeni. Și dacă iau 100 de likeuri, sunt deja de trimis la olimpiada de likări.

Nu înțeleg. Cine sunt oamenii care consumă așa ceva, asemenea gunoi imund, jegul ăsta de nivel pantocrator. Cum?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.