Stiți că zilele trecute eram ușor nedumerit cum de resturile rămase din testiculele lui Ion Caramitru, care s-au dezvoltat împotriva naturii, până au devenit Andrei Cacamitru, și-au schimbat brusc poziția politică și au început să dea cu Nicușor de pereții minții sale.

Eh, problema s-a lămurit.

Pentru asta ai nevoie de cojones. Eu apreciez când ai asa ceva – tocmai asta lipsea de la băse încoace. Știu o sa urlati si o sa ma înjurați, ca vai au cum se poate. însă nu am ce face trebuie sa recunosc că MC e player big time. am impressed. Ii face pe toti. Ceilalți sunt vai de capul lor in comparație inclusiv grof.

MC e Marcel Ciolacu. Deci da, acum știm, dl Cacamitru a trecut în barca PSD, din varii motive financiare, o fi terminat banii rămași de la taică-su și na, are nevoie de finanțare, că are un stil de viață vivac. Să îmi spui mie despre cum ai fost tu în piață pe 10 August (deși a fost în piață cum a fost Panduțu la Colectiv, de i-a salvat pe toți, ca Ciac Noris) și, simultan, să îmi explici despre ce coaie are Ciolacu, asta înseamnă să fii mafiot.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.