Toți vorbesc desspre vai, declarația șocantă a unui popă recunoscut pentru acțiunile sale umanitare și pentru harul său divin. Mai exact despre cum că dacă o fată este violată, trebuie să facă și ea pușcărie, nu doar bărbatul, pentru că nu a agățat-o ăla degeaba.

Sigur, e încă o demonstrație a faptului că gunoaiele astea religioase nu au decât o spoială de umanitate, iar la interior sunt doar putregaiuri. Dar nu asta e important.

Mă uit la oamenii ăia care stau, la masă, lângă împuțitul de popă. Ei râd, bă, oamenilor sau mi se pare mie? În loc să se ridice, să îl scuipe în gură și să plece, ei stau ȘI RÂD? Aprobă? Aveți mame, surori, soții și râdeți LA AȘA CEVA?
Mai râdem de musulmani și de modul în care tratează și percep femeile. În ortodoxie femeia e mai prejos decât femeia musulmană. Norocul nostru este că, în acest moment, nu au suficientă putere pentru a-și transpune perceptele la nivel de lege.

Dar și când o să aibă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.