La Cora Pantelimon există un cerșetor care nu primește decât bani. Mai vin babe de astea care sunt cu pomeni, parastase și restul și au pachețele cu mâncărică, colivuțe, bombonele, chestii de-ale gurii. Ăla bolborosește acolo că vrea de mâncare, că nu a mâncat de o săptămâna, versificație de asta, vin doamnele și îi întind, pioase și miloase pachețelul și pleacă. După ce pleacă, dacă stai prin zonă, îl vezi că se duce și aruncă la gunoi totul, mormăind înjurături grosiere, care se termină cu Bani nu aveai fmm de săracă.

Mno, cam așa sunt și românii cu Austria, de când nu ne mai vrea în Schengen. Până mai ieri, era Olanda care nu ne primea pentru că portul Constanța concurează Rotterdam. Rotterdam e cel mai mare port din Europa, primește câteva sute de milioane de tone de mărfuri, cam cât următoarele 4 porturi la un loc. Nu, Constanța nu e printre cele 4 porturi.

Acum e clar, Austria ne vrea pădurile, ne vrea gazul, petrolul, ne vrea totul. Kill the Osterreichens!!!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.