Râdeam, împreună cu un grup de amici, de valul de emoție colectivă din online, instalat odată cu accederea în luna decembrie, val care aduce acea bunătate grețoasă de sfârșit de an, unde oameni, sau femei, care tot anul sunt niște scârbe vorace, devin brusc îngerași care doresc să ajute, să facă să fie bine, se supără că restul lumii nu se angrenează cum se angrenează ei, se agită și enervează în mod evident.

După care apar ipochimene ca cea de mai sus. Și nu îți mai vine să râzi.
Ea și blogul ei (acum vreo 14 ani avea Blogatu o urare, Eu și blogul meu, blogatu.ro, vă urăm la mulți ani) nu susțin țăranii care refuză educația sexuală. A fost ea prin țară și a constatat două chestii. Că bărbații își lasă femeile gravide fără voia lor, deci ei sunt vinovați de suprapopularea cu țărani și doi, tinerii țărani, de ambele sexe, refuză caravanele de educație sexuală care trec prin sate și încearcă să îi învețe despre contracepție și restul.

Sigur, am putea comenta că, tradițional, oamenii de la sate fac mulți copii, oricum mai mulți decât ar putea scoate uterul uscat al unei scorpii albe. Sau am putea comenta că decizia de a face mai mulți copii este a amândurora și, în plus, tatăl acela vinovat de toate este, tot tradițional și cel care se duce să își rupă spatele, zilnic, la muncă. Am putea comenta că educația sexuală este inexistentă în școlile din românia și că este inexistentă în general, oriunde, în mediul rural, pentru că scârbele precum autoarea articolului, organizate în ONG-uri, iau granturi babane, pe care le cheltuie pe reclame facebook și cheltuieli comune, gen aifoane paișpe, nu au nici măcar în plan să își pună cizmele și să plece prin noroaie, să îi învețe pe țărani că ar trebui să își dea un procent sănătos din venituri către Durex, pentru că o anume Paula Dunia Aldescu a decis că fac prea mulți copii.

Observați instinctul acesta eugenic al tuturor mizdelor ăstora crescătoare de pisici? Dacă eu am decis că nu fac copii, toată lumea trebuie să nu facă copii, pentru că, iată, aici e vorba de educație. Dacă ar avea vreo putere, ar impune o lege prin care să interzică înmulțirea celor care nu au văzut, măcar o dată în viață, un Starbucks pe interior și nu știe ce e aia venti. Sexul, între animalele alea care ar trebui castrate, trebuie legiferat și limitat.

Cam atât. Acesta este internetul, acesta este produsul său. Lipsă de umanitate, justificată prin nazism social. Sigur, dacă urăști țăranii, ai putea tăcea, să îți vezi de treabă și atât. Dar de ce să o faci, când poți să nu și să îți pui poalele în cap.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.