Brașovul cred că e cel mai curat oraș prin care am trecut, din rromânia. Exceptând sensurile alea unice, care sunt de tot rahatul, are calitatea asta senzațională, de a SIMȚI curățenia. Nu mai vorbesc de Poiana Brașov. Unde e plin de coșuri de gunoi, pe fiecare stâlp, sau chiar 2 coșuri la un stâlp. Și atunci chiar nu îți mai vine să mai arunci pe jos.

Asta desigur, dacă nu ești un țărănoi cu număr de București, care oprește la turnul ăla cetate sau ce spanac e, deschide portbajajul și începe să arunce sticle și ambalaje. El a făcut curat, nu? Iar mă-sa îi mai arăta din când în când, la modul Vezi că ai uitat și aia.

În rest, Piața Sfatului din Brașov se identifică cu centrul Sibiului, urâțeniile de reclame de la Orange și Vodafone hidoșesc și acest centru de oraș, pițipoancele sunt și ele prezente. Desigur, cu modă de Brașov în cap, adică fustiță până sub buci și cu botul țuguiat, deși obiectul țuguiului lor încă nu e în raza de acțiune.

Cu ocazia asta am aflat și care e prețul unei nopți de cazare în perioada revelionului în zonă. 250 de euro. Ieftin ca braga. Nu mai țin minte unde am văzut, dar o să caut și o să găsesc oferta care o găsisem pe net, cu 250 euro, 7 nopți la sky în Austria.
Trebuie să fii bogat tare să poți să îți faci revelionul în rromânia…