adriana istrate

Later edit: zice cineva in comentarii ca doamna e ceva secretară a cuiva de la BCR. E un PR stunt al BCR-ului. Să donăm, că sărmanii de-abia ce o duc de azi pe mâine.

Ea este Adriana Istrate, un economist care aleargă pentru bolnavii de cancer. Și, pentru a le alina suferințele, va merge să alerge la maraton tocmai în antarctica, pentru că astfel, copiii bolnavi de cancer vor primi un ajutor și bani.

Atât de emoționant…Până când citești și restul.

Are nevoie de 15.000 de euro Ca să poată participa la maratonul din Antarctica şi să le ofere copiilor bolnavi de cancer o nouă speranţă, Adriana Istrate are nevoie de 15.000 de euro, bani necesari pentru taxa de înscriere, transport, asigurare, echipament şi cazare.

Are you fucking kidding me??
Are nevoie de 15 000 de euro ca să poată alerga la maraton și astfel, să înceapă o campanie de strângere de fonduri pentru copii?

Știți câți copii poți face fericiți cu 15 000 de euro? O GRĂMADĂ!! Nu mai bine ai strânge banii ăștia de la sponsori și i-ai dona copiilor, iar pentru asta aia alerga în curul gol la iarnă, să simți frigul ca în antarctica?

Părerea mea.

Sursa

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.