Mă uitam la oferta asta incredibilă de telefoane și, undeva, îmi dă cu virgulă.
Adică, acum câțiva ani, cumpărai o chinezărie de asta pentru că știai că tehnologia e similară cu ce au celelalte chinezării cu supremație în piață, Samsung și Apple, dar nu voiai să plătești brandul sau inovația tehnologică tip Apple 2022 INCREDIBIL, AM INTRODUS BLUETOOTH PE TELEFOANELE NOASTRE, MERGE APROAPE LA FEL DE BINE CA PE UN HTC DIN 2007! Ce afacere!

Adică să avem pardon, iPhone 11 Pro Max al meu, luat în noiembrie 2020, a costat 4100 de lei, fără tva. 5000 în total, dar pe firmă nu te interesează tva-ul. Păi ce facem, dăm pe o chinezărie de la Huawei 1200 de euro?

(Honor este Huawei, sper că nu are dubii cineva, după ce s-au introdus restricțiile americane la achiziția de cipuri și apstore, Huawei “a vândut” brandul Honor, pe care îl deținea, către guvernul chinezesc, mai precis cel local, din provincia Shenzen. Astfel, practic, nu se mai încalcă nimic și se pot vinde cipuri. Faceți cu informația asta ce vreți)

Înțeleg să cumperi statut și brand de la Apple. Aia e, vrem nu vrem, asta se vinde și asta se cumpără. Dar ce statut și brand cumperi de la chinezi? Ăla de sărac cu chinezărie?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.