Am mai scris despre Mandela Effect, mi s-a părut funny, la momentul ăla, dar e o chestie care nu îmi dă pace. Clipul cu Britney Spears. Toți știm că în clip avea microfon pe cap. Există jucării făcute astfel, costume care se vând cu microfon. Și totuși, în clipul disponibil acum, nu are microfon.

Sau faza cu Smooth Criminal a lui Michael. Toți știm că spune you’ve been hit by, you’ve been strucked by. Problema e că tovarășul zice, demonstrat, în concerte, doar prima parte.

Bine, cel mai probabil, în cazuri de genul, clipurile sunt remasterizate și se și aranjează unele chestii, după care puse în locul clipurilor vechi și iată, miracol, trăim într-o simulare și simularea începe să cedeze.

Ceea ce mă duce la punctul doi.
În acest moment, dacă vrei să găsești o melodie, nu ai niciun fel de altă opțiune în afară de google și youtube. Nu mai există format fizic, hard copy, nemodificabil. Absolut orice poate fi alterabil și, cel mai probabil, este alterat. Și așa ne vor fi alterate viețile și amintirile, prezentându-ni-se inclusiv dovezi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.