Pentru ca am promis intr-un comentariu de AICI, sa povestesc ceva, hai sa va zic.
Acum doi ani, au venit la mine mama si cu cumnatul meu. Desigur, vara, la mare, asa cum se si cuvine, pentru ca in restul timpului sunt invizibil.
Si cumnatul, foarte voios, isi verifica el mailurile la mine pe calculator. Am uitat sa precizez, sora mea este dealer de casino, si era in croaziera atunci. Motivatia lui era ca vorbeste cu sor-mea pe mail.
Si intru eu intr-o seara in camera, cand era el la calculator, si omul se inroseste la fata si nu mai nimerea sa inchida browserul. Ding!
Desigur ca nu i-am spus nimic, desi el incepuse sa se justifice, ca se uita pe pornaciuni si a crezut ca e maica-mea.
Bun. A doua zi, cand au plecat la plaja, am montat un keylogger pe calculator, i-am spart parola de yahoo, si desigur, i-am intrat in mail
Surpriza. Cumnatul meu coresponda cu o anume “pisica salbatica”, o distinsa doamna care ii reprosa ca nu se ocupa destul de ea, ca nu ii da suficienti bani (el fiind somer, toti banii din care traia erau de la sora mea. dealtfel, si acum probabil tot somer este), ca vrea sa mearga la mare la bulgari, ca nu o mai iubeste, ca de ce tine doua relatii, etc.
Nu mai dau detalii cu ce s-a intamplat mai incolo.
Finalitatea e ca sora mea l-a crezut cand el i-a explicat ca eu doresc doar sa ii despart si nimic din ce i-am spus nu e adevarat. Asta nu ar fi fost nimic, dar din pacate, si parintii mei tot pe el l-au crezut, iar eu am ajuns paria familiei, cel ce doreste sa le strice fericirea. Si de atunci, am rupt relatiile total cu familia mea.
Asa ca, lasati dracului spionajul de parole. Fericiti cei ce nu stiu nimic….

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.