20140912_111228

Mama lui Jerome a murit acum ceva multa vreme, lasand in urma un apartament si in el, un abonament de 50 de lei la Romtelecom. Abonament pe care nu l-a inchis nimeni, a ramas sa mearga, din diverse motive, cum ar fi lenea. Desigur, apartamentul e inchis si nu locuieste nimeni acolo.

Prin urmare, mama lui Jerome, demult plecată in vesnicele plaiuri ale vanatoarei, primeste o instiintare de la Romtelecom cum ca, conform discutiei telefonice avute in data de x august 2014 si a optiunii avute de a modifica abonamentul avut, cu optiunea nustiucare, incepand cu 1 septembrie, abonamentul dansei se mareste cu suma de y lei.

Suna J. la Romtelecom si intreaba cine e cel care a vorbit cu maica-sa, pentru ca e un miracol dumnezeiesc ce se intampla si ar mai vrea sa mai afle unele vești din lumea de dincolo. Normal, nu a putut sa afle. Cu greu, a reziliat contractul, pentru ca in continuare, chiar si cu acte, romtelecom nu intelegea cum adica nimeni nu locuieste la adresa de ani de zile si nu are cum sa foloseasca acel abonamentul.

Prin urmare, a primit ultima factura, de inchidere.

Normal, cu abonamentul marit, conform discutiei telefonice.

Tadam!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.