Salut. Te citesc din cînd în cînd, ce îți voi trimite o poveste încă în desfășurare. Din cauza conținutului a ceea ce vei lectura, doresc să îmi păstrez identitatea mea reală secretă deoarece sînt și eu conștientă că experiența mea i-ar face pe unii să îmi bată o palmă peste umăr ca să mă împingă într-un ospiciu de nebuni.

Pe 14 aprilie, am întîlnit un tip și am început să stăm la cioace din senin în fața unui bloc de campus.
Simțeam nevoia să mai schimb idei după o zi lungă de ghinioane, așa că l-am abordat crezînd că este un refugiat ucrainian deoarece părea alb, înalt și slab, iar acel loc era destinat să găzduiască străini.
 

Mi-a răspuns că nu este deloc străin (însă locuia în acea clădire), a presupus la rîndul lui că nu sînt româncă, ci o fată străineză pe care o știa. Am început să povestesc cum un fost coleg de facultate (da, actualul iubit al verișoarei mele) a mers la baie și s-a trezit cu hainele și prosopul furate. Pseudorefugiatul ucrainian a spus că i s-a întîmplat și lui asta o dată, doar că nu l-a deranjat, ba chiar l-a încîntat experiența fiindcă este exhibiționist.

 

M-a invitat să merg cu el deoarece trebuia să își cumpere niște tricouri. După am început să ne plimbăm prin mall și, la ce creier împrăștiat am, am inițiat anecdota cu individul pe care l-am văzut la date prin septembrie, 2021. Fostul meu a mărturisit că niciodată nu a avut iubite vanilla din punct sexual (a încercat individul o singură dată și din asta a învățat că nu este ceea ce trebuie pentru feng-shuiul lui kinky). Apoi i-am propus eu să mă sugrume, m-a tras de păr, m-a pălmuit la fund (nu prea simțeam cine știe ce durere, așa că îl rugam să plesnească mai cu putere virilă), așa că a ajuns la concluzia că sînt masochistă sexual și că am simțit un thrill. Masculul pescuit la facultate a zis că nu sînt masochistă și că de fapt asta este some cool freaky stuff (folosește americanisme la greu). Am zărit o trotinetă electrică și că unul dintre profesorii mei ne-a zis săptămîna trecută cum era cît pe ce să fie lovit de unul în drum spre cursul de azi cu noi. Studentul mi-a mărturisit că a încercat să fure una „temporar”.

 

Într-un final, ne-am așezat pe o bancă (tot pe una ne-am cunoscut la universitate) ca doi pensionari pesediști  care își odihneau alene sacoșele cu mită electorală. Mîinile lui erau în jurul trupului meu și i-am zis că, dacă mă deranjează asta, îl voi informa. M-am gîndit că poate voia mai mult, dar îmi era teamă de respingere sau să par prea îndrăzneață, plus că am devenit paranoică, deși m-am mai calmat pentru că era lume în jur. Eram încordată și i-am spus că, de, obicei, sînt degajată în preajma celorlalți. Doar cînd îmi place un tip la modul romantic, devin rigidă ca la slujba de biserică. „Culmea, sînt atee.” ”Și eu sînt ateu.”
 
Băgase de seamă că evit să mă uit în ochii lui.
„Am o formă de autism și de asta.”
„Ar trebui să îți rezolvi problema.”

dont touch.jpg

Gestul meu reflex cînd îndrăznești să pui degetul pe mine. Da, poate ieși destul de urît.

 Mi-a expus filosofia lui de viață, el caută plăcerea, de aia s-a și autointitulat hedonist.
 
Alte confesiuni de telenovele sud-americane, făcea sexting cu o gagică și, cînd să se vadă cu ea pentru a trece la faptele alea mari de care doar Piersic Senior este în stare, omul a devenit anxios.
 

La un moment dat, am început să aduc în discuție dimensiunea sînilor mei care coincide cu ea pe care o are țîțoasa asta care se crăcănează în filme deocheate. I-am permis să îi atingă pe sub bluză. Că hai să ne grăbim spre mașina lui ca să îi arăt mai bine cît de mari sînt, la modul de „Uite să îi prezint colecția mea de timbre sau cărți!”, lucruri pe care doar un tocilar ar arunca o privire. Cu mașina aia m-a condus el de la universitate la mall după nici 30 de minute de bîrfă studențească. Autoturismul era parcat într-o zonă de blocuri rezidențiale unde, tot de la dînsul o aflu, se închiriază apartamente cu 150 de lei pe noapte, iar acolo se dau petreceri unde lumea se droghează ori îmbată și mai vin prostituate și pești.

 

Pe 5 mai, vizitez alt cartier unde, tot așa, existau blocuri noi. Am chestionat un Dorel dacă ce mi-a spus gagiul era adevărat, muncitorul a dat din cap a aprobare, ba a continuat să spună că acolo este la fel și că ieri noapte a auzit cum unul striga „Curvelor de la etajul 4, ieșiți!”.

 

Revenind la firul erotic principal, îmi scot pînă și sutienul. Mă sărută pe sîni, apoi pe gură. Cel mai ciudat sărut de care am avut parte. Apoi hai să facem reenacting cu toate porcăriile deviante la care m-a supus fostul ăla din septembrie care voia să mă mut la el, deși m-a privit pe viu în ochi o singură dată și locuia într-un tărîm feeric numit „la mama naibii” (da, pe Internet ne-am intersectat destinele de muritori). Mă sugrumă, mă trage de sfîrcuri, îmi pune gura să se transforme în aspirator pentru degetul său (detest obligațiile casnice), ba chiar  dezvoltasem un început de tandrețe cînd mă chinuia așa de tare încît gemeam ca actrițele de filme porno.

 

Vreau să aduc niște lămuriri. Totul s-a petrecut consensual. Am continuat discuțiile pe facebook, doar la facultate l-am întrebat ca pretext dacă îmi dă numele său ca să îi iau interviu pentru un podcast despre cum studenții au făcut față postpandemiei. Bine, nu l-aș fi întrebat în mod particular cum l-„am ajutat” eu, se înțelege din natura poveștii.
„Tu cîți ani ai? 23 de ani?”
„În jur de 22.”
„Stai! Ești cu 3 ani mai mic decît mine?”
Eu sînt fosila aia de 25 de ani, nu el, în ciuda faptului că mi-ar fi dat vreo 20 dacă nu i-aș fi spus vîrsta.

Vreau să știe toți din capul locului că sînt virgină și, nu, nu genul ăla de virgină care o primește în stil Karma Sutra în fund sau gură ca să nu se împiedice pula de „vălul” himenic. Toată interacțiunea a durat cam 3 ore și jumătate, am mutat scenele pasionale din „Liceenii” pe bănci ori în mașină. Ar fi putut să iasă vreo știre Caracal, oricît sper eu să mă blagoslovească Moartea cu coasa fără să trec printr-un viol ori omor în care face ăla kickbocking cu mine ca măcelarul cu halca de carne.

Dacă drumul anevoios al devenirii mele feminine ar interesa mai în amănunt publicul tău la fel de cu pixul în bot ca Mihai Petre, aș intitula ciclul „Amintiri cu refugiați ucrainieni”.

83 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Poate ar fi o poveste interesanta, dar mi se pare lipsita de coerenta, de un fir narativ, de un cap si de o coada. Pare ceva scris la betie, dupa ce toti de la petrecere s-au carat. Doar ca nu ai mai asteptat pana dimineata, sa analizezi cu ochi lucizi ce ai scris, i-ai dat “send” asa cum era.

  216

  • #2

   Serios, n am putut sa urmez firul epic al acestui articol. what the fuck??

   5

  • #3

   Unde, maică, pare lipsită de coerență?
   Are fir narativ. Ne-am văzut la facultate, am ajuns la mall, pe banca de la mall, apoi în mașina lui. Tu voiai și secunda, totul segmentat ca atunci cînd urmărești un video?

   Acum regret că nu m-am uitat mai cu luare aminte înainte de a îl trimite dimineața, ceea ce pentru mine erau scăpări inofensive s-a transformat peste noapte în erori de logică și înțelegere pentru voi.

   0

 2. #4

  A inceput bine, a continuat atat de dezlanat ca n-as sta sa citesc pana la capat nici ca sa simulez munca in timpul programului.

  103

 3. #5

  Nu am înțeles nimic…. să moară doi vecini de-ai mei…

  144

  • #6

   Nu a avut niciun fir logic post-ul asta, asa luat pe bucati e interesant, dar cu greu poate fi citit pana la capat

   13

  • #7

   @Dr. Acula, sper ca nu suntem vecini.

   8

  • #8

   @Alin – nu am vecini români, ești în siguranță ;))

   1

  • #9

   Să nu mor eu măcar…

   0

 4. #10

  Si mie imi pare greu de urmarit. M as descurca mai usor daca ar pune poze…

  97

 5. #11

  WTF did I just read?!? Daca e doar o incercare literara, e proasta. Daca e chiar o confesiune, domnisoara are nevoie de ajutor si tratament. Nu pt kinks si fantezii, ci pt cat de incoerenta, inconstienta si fumata pare.

  98

 6. #12

  Nu am inteles nimic nici eu, autoarea probabil a primit marfa proasta de la dealer.

  54

 7. #13

  Nu, cu siguranta nu.

  14

 8. #14

  E “o poveste” Sau o relatare?

  Creierul meu de 45+ nu pricepe cum poti sa ajungi la tras de sfarcuri, palme la fund mai taricele fara sa faci si sex pana acolo sau dupa aceea.
  Adica povestesti cum esti “vanilla”, (a trebuit sa caut pe net sa vad ce inseamna) dar la final zici ca esti virgina. La 25 de ani? Cum tragi concluzia ca esti vanilla, daca in mod real doar “povestesti” despre sex. Cum poti sa tot aduci in discutie ex-ul cand ai 25 si inca esti virgina.

  Nu judec, fiecare cu alegerea lui, dar pacat de timpul ala.
  Sexul ala de la 20+ nu o sa il ai in veci la 30.
  Ca din povesti la 25 inca nu e pregatita sa faca pasul.

  57

  • #15

   Băi, am atâtea întrebări… Principala este: Care UCRAINENI??? (btw – ăsta e pluralul corect)

   1

 9. #16

  Asa si?

  12

  • #17

   O să plouă în seara asta (hă hă) cu lăbi de la băeții cititori de blog. Sper să nu-și strângă de gât consoartele, deși ar fi frumos și așa.

   Maithun, a citit “Lunes de duel” când era mic

   0

 10. #18

  Ce-i fă asta?

  70

 11. #20

  don’t stick in creazy. baieti destepti

  32

 12. #21

  Si refugiatii? Ei unde se ascund in poveste? Asta da exemplu de clikbait!

  37

 13. #22

  Urmeaza : Not clickbait ! Am facut sex cu Putin ! .. dar de fapt era un mos chelios pe care l-am agatat dupa ce am jucat sah cu el in parc .

  40

 14. #23

  Ce înseamnă “iubite vanilla” și reenacting?

  23

 15. WTF did I just read?

  33

  • #26

   Dunno…eu am venit aici pentru comentarii…

   1

 16. #27

  What the hell did I read?
  Nu judecăm, e în trend, anti PSD, ateu, anti treburi casnice, fugit pe fentă, prăjeală.

  17

 17. #28

  Deci vanilla înseamnă conservator. Dan Voiculescu gen. Adică limbi în fund, nu tras de sfârcuri. Nu trece zi fără să învăț ceva #buretenesătul

  34

 18. #29

  Am ras si nu prea. Inteleg ca suferi de o forma de autism si vezi lucrurile intr-un fel al tau. Eu zic sa lasi naibii toti deviatii sexual (nu cred ca-ti plac deviatiile sexuale, cred doar ca vrei sa atragi intr-un fel mai altfel) si sa faci un sex sanatos cu cineva sanatos la cap. Altfel risti sa ajungi la chestii bolnave cu indivizi bolnavi si iti risti chiar viata.
  Nu uita sa ne anunti cand reusesti asta si pana atunci, ai grija de tine.

  P.S. Inca un sfat: ai grija sa te afli mereu in compania persoanelor ce inspira siguranta si ramai in locuri sigure ca sa nu ajungi in situatii nesigure.

  37

 19. #30

  Toate ca toate, dar ce lagatura are trotineta electrica cu toata povestea???

  23

  • #31

   Greu cu voi, mai frate … . O sa se supere fata si n-o sa-i mai trimita kinky content lui Cetin. Deci, “am zărit o trotinetă electrică și că unul dintre profesorii mei ne-a zis săptămîna trecută cum era cît pe ce să fie lovit de unul în drum spre cursul de azi cu noi.” Ce nu intelegi? Profesorul ei le-a zis, saptamana trecuta, ca era cat pe ce sa fie lovit de o trotineta, in drum spre cursul de azi. Deci profesorul venea azi la curs si era sa fie lovit de o trotineta, fapt pe care l-a povestit saptamana trecuta. Ce o fi asa de greu?!

   1

 20. iubite vanilla is ca CIS.. “oameni normali” dar hai sa le zicem intr-un fel, eventual sa il si spunem superior.

  restu textului…nici macar de o laba nu merge. Si are tzatze in el…

  26

  • #33

   Bag cucu, eu ma gandeam la CISS ala de la Epson…

   0

 21. #34

  Pare scrisa de Sandra Brown cu Alzheimer!

  56

 22. #36

  A meritat citita pt comentarii..

  34

 23. #37

  Sau trebuie s-o salvam??

  9

 24. #38

  E atat de penibil si prost scris, incat daca publica, la anusul ia premiul Eminescu pentru debut.

  11

 25. #39

  Nu, mersi. Greoi de citit, greoi de înțeles ceva la modul coerent. Plus, aerul ăsta de “interesantă” cu scris cu “î” în loc de “â”.

  13

 26. #40

  Postul asta mi-a adus inapoi pofta de lucru. Ma intorc la butonat.

  24

 27. #41

  Nu. Doar nu.

  8

 28. #42

  Eu am înțeles ca autoarei îi place să fie bătută în timp ce se fute. E ok.

  19

  • #43

   Greșit. Eventual foarte puțin bătută. E virgina.Daca ai răbdare sa citești scrie la final.

   7

  • #44

   Ai înțeles greșit. Îi place să fie “bătută”, dar nu se fute… e virgină.

   9

  • #45

   In gura!

   4

  • #46

   Parintii gasesc sub salteaua fiului o revista sado-maso. Tatal se uita speriat catre mama si, cu glas pierdut, spune : ” Eu zic sa nu-l batem…”

   1

 29. #47

  Ce persoană de 25 de ani scrie cu î în loc de â? E o poveste din tinerețe? 🙂

  20

 30. #48

  Eu nu-nteleg ce nu-ntelegeti! S-a intamplat pe 14 aprilie. Retineti, caci e esential! Ea l-a vazut alb, inalt si slab, de unde a tras concluzia normala ca este refugiat ucrainian. Ca doar nu era sa fie refugiat ucrainian negru, mic si gras. Logic, sau ce? Mai era pe deasupra si exhibitionist, hedonist si ateu. Mi se pare normal, caci vorbim despre data de 14 aprilie, da? Tineti minte asta, deoarece fostul (actualmente al verisoarei), nu avusese nici o iubita vanilla, asa ca a sugrumat-o, a tras-o de par si i-a dat palme la fund, desi ea este autista, virgina si atee. Tot pe 14 aprilie! V-ati prins …? Ca a sarutat-o pe sani si i-a bagat un deget in gura nici n-ar mai conta, daca n-ar fi vorba … tot despre 14 aprilie! Vedeti cum se leaga …?

  37

  • #49

   Mache,rulezi fin!

   7

  • #50

   @Alex.D
   Nu va-nteleg, mai frate. Parca traiam in tara lui Tzara si Ionesco.

   4

  • #51

   Mache,
   N-ai vrea sa scrii tu?

   Poti sa bagi despre orice, as achiesa.

   2

  • #52

   Mache. Mai precis, trăim trist în țara lui Tristan Tzara (sau Tristîn, cum ar fi scris autorul/ea) și Ionesco.

   0

 31. #53

  pare scris de un A.I. nereusit. II dai cateva cuvinte cheie si iti genereaza un text care poate avea un fir sau nu. Dar daca a scris cineva asta atunci chiar cred ca nu e cu toate tiglele pe casa.

  27

 32. #54

  Man, I picked the wrong day to stop sniffing glue … n-am inteles nimic din redactarea dumneavoastra, decat faptul ca aveti niste sani cat pepenii de Dabuleni … sarut mana !

  52

 33. #55

  Pana la urma s-au tufut sau nu? Ca eu m-am oprit din citit cand am ajuns la linkul cu boobs, dupa aceea am luat-o pe alte carari.

  16

 34. #56

  nu stiu ce forma de autism sufera domnița dar pe onlyfans ar avea succes, pentru ca sa fim seriosi, la coerenta asta nu prea sunt multe platforme unde sa ai urmaritori, nu sunt in masura sa ofer altfel de sfaturi mai ales stiind că oameni competenti in romania sunt cam putini.

  7

 35. #57

  Zici ca am citit Fifty Shades of Grey/literatura erotica cu virgine scrisa de un pensionar de la Caracal dupa o betie crunta de Revelion.

  23

 36. #58

  Data viitoare când mai scrii trebuie să bei/fumezi ceva mai mult, acum încă se mai înțelege câte ceva pe ici pe colo.

  PS. Î din i e mai corect decât î din a, apreciez. Eu scriu cu â doar ca să nu mă cert cu toți idioții pe net, dar știu că e greșit.

  14

  • #59

   Eu am simtit nevoia sa fumez dupa ce-am citit fragmente.

   0

 37. #60

  Rareși Bogdan, tu ești bre?

  15

 38. #61

  42

  5

 39. #62

  pare un text scris de eftimie, sub influenta!

  22

  • #63

   Mai plauzibil decat o cititoare de arhiblog la 20 si ceva de ani, virgina.

   0

 40. #64

  Tim?

  9

  • #65

   Nu stiam de ce imi pare cunoscut stilul. De ce si unde as fi putut citi ceva scris de persoana asta. Acum ca ai zis-o tu, da, asta e singura explicatie.

   1

  • #66

   Nu e Tim, pentru ca lipseste nava mama. Sau a fost inlocuita cu trotineta?
   @Mache: stiu, stiu, am o idee fixa cu trotinetele.

   0

 41. #67

  E ciorna unui articol pt Vice?

  12

  • #68

   Jur ca la vice m-am gandit si eu prima data. Doar acolo mai poti vedea atata coerenta in relatare.

   0

 42. #69

  WTF did I just read? :)) nici un fir logic, m-a pierdut, la un monent dat par niste propozitii aruncate in oala si amestecate, apoi se pun ele bietele cum pot. Lasand asta la o parte comportamentele astea sexuale riscante cu necunoscuti, parerea mea, e ca apar la femei si barbati cu foarte marti probleme. este o vorba; Don`t put your dick in crazy, cred ca se aplica cu succes aici.
  Doamna anonima daca a scris pe bune are toate sansele sa ajunga subiect de stirile de la ora 5 si nu neaparat din postura de victima.

  10

 43. #70

  Daca adauga si un boob job in masina, iesea o treaba. Asa, ne-a cam lasat neterminati pe toti.:D

  11

  • #71

   Bre, eu am redat povestea la stilul veridic, ceea ce este bun este pe cale să fie povestit în părțile viitoare. Vrei să te mint dacă nu am făcut asta pînă acum?

   Nu înfloresc nimic, las mintea și pornirile mele sexuale să îmi condimenteze interacțiunile, nici nu aș mai avea nevoie de vreo intervenție străină la cîți spiriduși îmi dansează în țeastă.

   1

  • #72

   Bre, ceea ce scriu este material unic, veridic, ce mai, un tăciune gata să mocnească din focul ăla care nu îmi dă pace și mă face să îmi bag picioarele în emisiunile matrimoniale.

   Ai vrea să te mint dacă nu asta aveam în plan? Nu înfloresc, cu mintea și pornirile mele sexuale nu am nevoie de intervenție exterioară ca să îmi mai condimentez interacțiunile.

   Ceea ce este suculent va fi postat în părțile viitoare dacă publicul este de acord, iar Arhi/Cetin își dă și el binecuvîntarea să îmi găzduiască „spovedania” în „parohia” lui.

   1

  • #73

   OK, deci se merge pe zero fiction. In acest caz, sper sa nu te opresti la doar doua piese. O sa iti gasesti tu calea cumva. Si, cine stie, poate gasesti si vreun june-prim care sa te ia pe un cal alb si sa traiti fericiti pina la vreo citeva luni inaintea divortului. 😉

   0

 44. #74

  parca mi-aduc aminte de filmul asta.
  nu apare si Nicolas Cage sau Bruce Willis pe-acolo?

  0

 45. #75

  In sfârșit, Bivolaru a reapărut.. ai de pula lui Satan 2 da mai dezlânat textul nu putea fi??? .. mai pierdut de la anonimat încolo dar mai rar așa Creații de proza.. prozda pizda de prostatica prestanța.. Doamne apăra.. hai ca o iau pe ulei… Maicaaaaa… valeleu.. Tineretu din ziua de azi

  0

 46. Nu știți sa apreciați frumosul! 🙂 Eu nu strivesc corola de minuni a lumii.
  Este un amestec filozofic de yin și Yang, un infinit abscons și pur. 🙂
  Am fost cuprins de emoție citind aceasta capodoperă. 🙂

  1

 47. #77

  E Aniela, garantat

  2

  • #78

   Cine e Aniela?

   0

 48. Am orbit.

  5

 49. #80

  Stai, ce? Wtf…

  0

 50. #81

  O poză face cât o mie de cuvinte… Să încerce cu poze. Scrierea e confuză, pare mai mult scrisă pentru sine decât să fie citită de alții. Poate ficiorul ăla neucrainian să priceapă ceva dacă o citește.

  3

 51. #82

  “Simțeam nevoia să mai schimb idei după o zi lungă de ghinioane, așa că l-am abordat…”
  adica seria ghinioanelor nu se terminase.
  Ma gindesc ca cel putin unul dintre cititorii blogului ar aprecia textul asta, desi amintirile pe care le are cu ucrainenii sint dintr-un registru diferit…

  1

  • #83

   Ce te face să crezi că a fost ghinion să îl găsesc în calea mea?

   Voi povesti în ce au constat acele ghinioane.

   Ghinion a fost că m-am născut, toate de acolo își au izvorul.

   Da, cum am mai scris printre comentarii, eu întîmpin fiecare sugestie ori obiecție cu sufletul deschis.

   Rîd, glumesc, îmi fac autoironia, nu stau îmbufnată ca soacra în vizită la copii.

   0