Așa cum v-am spus în articolul precedent, vine ziua Finestore, care face 9 ani. Și ziua a sosit, e aici deja și a venit cu cadouri, reduceri și alcooluri de alea care vă plac vouă.

În primul rând, la fiecare 350 de lei cheltuiți, primiți o sticlă de vin Grande Alberone La Primavera In Rosa Rosato D’Italia 0.75L cadou. La 350 o sticlă, la 700 două sticle etc. Care e un vin de 59.98, adică nu e deloc un vin rău, dimpotrivă, e un vin ultra premiat, 96 puncte Luca Maroni si a castigat si titlul Best Producer la BERLINER WINE TROPHY.

În al doilea rând, sau poate în primul rând, aveți un CUPON DE REDUCERE de 19% la fiecare comandă. Nouăsprezece la sută! Dacă nici acum nu e momentul să vă faceți provizii pentru toată vara, nu știu când ar mai fi. Cuponul este FS9ANI. Atenție, cuponul nu va fi valabil toată perioada, deci nu vă lăsați gen Lasă, că iau mai încolo. Mai încolo s-ar putea să vă pară un pic rău.

Vor fi peste 699 de produse cu pret redus intre 5% si 35%. Și, pe lângă această reducere, le va putea fi aplicat și cuponul de reducere de 19% menționat anterior. Practic, puteți cumpăra unele articole de pe Finestore la aproape jumătate din prețul oficial. Produsele reduse le puteți regăsi în pagina special dedicată.

Și, pentru că orice sărbătoare care se respectă nu poate exista fără un concurs, aveți și un concurs. Vor fi 99 de premii, constând în pachetul următor:
1 x Rom Matusalem 15 Gran Reserva 0.7L
1 x Prosecco Foss Marai Strada Di Guia 109 Prosecco Valdobbiadene DOCG Extra Dry 0.75L
1 x Lichior Tequila Rose Strawberry Cream 0.5L

În rest, rămâne cum am stabilit. Happy shopping!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.