Am rămas bouchebee la cât de mulți ați fost cei ce ați vrut să puneți mâna pe cartea mea. Efectiv nu m-am așteptat nicio secundă să existe atâta interes și încă sunt maxim de emoționat pentru că s-a întâmplat. Așa că m-am gândit să vă explic de ce am așteptat 7 ani să o public.

Înainte de asta, acum poate fi comandată și varianta fizică, AmazonThaliaBarnes and Noble. Pentru cine încă nu a luat varianta epub, o găsiți aici.
Din păcate, din varianta fizică nu prea cred că o să mă îmbogățesc ca Stephen King, din prețul afișat de oricare din librării, eu primesc ceva gen un dolar sau doi. Cred că spre doi.

Așa.
Revenind.
Ideea cărții o am demult, am tot vorbit despre ea cu diverși oameni, doar că, fiind așa cum sunt, întotdeauna am amânat și mi-a fost silă și lene să fac ceva.
Acum vreo 7 ani, Eftimie, care era într-o relație cu o tipă de la o editură îmi zice Bro, uite ce zice prietena mea, că ar fi interesată să îți vadă cartea, așa că pune mâna și scrie. Ce să zic, la asemenea îndemn nu poți să dai înapoi, așa că m-am apucat. Tot Eftimie mi-a arătat niște trucuri literare, mi-a trimis și niște cursuri de tehnică, mi-a fost chiar mai simplu.

Și am terminat cartea, cel puțin într-un prim draft și i-am trimis-o. După o perioadă, l-am întrebat dacă a citit-o. Nu a avut timp, nuștiu ce. Scenariul ăsta s-a repetat încă de vreo 2 ori, după care nu am mai auzit niciodată de el. Așa că am tras concluzia că, probabil, nu se ridica la nivelul așteptărilor tipei de la editură și am lăsat-o baltă.

Și cam asta a fost tot. Nimic fantastic.

Ce voiam să vă întreb. Pentru că ați fost atât de mulți, ATÂT de mulți care ați cumpărat cartea, întrebarea mea este V-a plăcut? Ce v-a plăcut cel mai mult din ea? Ați mai citi chestii scrise de mine, să mă mai dedic 7 ani unui titlu sau e suficient? Hai, că mai am nevoie de unul și fac cerere de intrare în Uniunea Scriitorilor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.