Se apropie cu pași repezi aniversarea de 9 ani a celor de la Finestore.ro, liderul pieței online de băuturi, un eveniment ce va fi marcat prin oferte, premii și daruri pentru clienții fideli, dar și pentru cei noi. 9 ani. O grămadă de timp petrecut în slujba voastră.

Ofertele vor apărea pe această pagină, dar există o metodă mai simplă de a fi ținuți la curent. Vă abonați la newsletterul lor, e butonul acolo, MARE și primiți ofertele și reducerile pe mail. Eu, personal, consider că acesta e un mail pe care îmi doresc să îl primesc.

Dar ce are pregătit Finestore pentru această sărbătoare?

Vor fi oferite 29.999 de sticle de vin Grande Alberone drept cadou, fiecare pentru comenzi ce depășesc 350 lei. Sticla va fi adăugată automat în coșul vostru, iar în funcție de totalul coșului, puteți primi chiar și mai multe sticle (ex: la 360 lei o sticlă, la 790 lei două sticle etc.)

Va exista, evident și un concurs cu premii substanțiale, așa că e de recomandat să vă abonați la newsletter, ca să fiți ținuți la curent cu totul.
Nu mai puțin de 699 de produse vor avea prețul redus pe pagina special creată.
Un cupon de reduceri va fi disponibil, îl găsiți pe blog sau, mai simplu și, probabil, mai repede, în newsletter.

Pentru comenzi ce depășesc 199 lei, transportul este gratuit. Se livrează rapid în toată țara, coletele fiind manevrate cu grijă de către curieri, astfel încât sticlele să ajungă la voi în condiții optime și cu riscuri minime de deteriorare.

Așadar, stați aproape!

                                                articol sponsorizat

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.